Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Puarē neapmierināts ar Baltkrievijas biatlonistu rezultātiem

Jānis Pārums

Puarē neapmierināts ar Baltkrievijas biatlonistu rezultātiem
Rafaels Puarē

Baltkrievijas vīriešu biatlona izlases galvenais treneris, leģendārais Rafaels Puarē komentējis savu padoto startu pirmajos trijos Pasaules kausa posmos, norādot, ka veikums bijis pagalam pieticīgs.

"Rezultāti nav labi. Tas tālu nav tas, kas mums vajadzīgs. Taču mēs turpināsim darbu, veiksim korekcijas un mēģināsim uzlabot rezultātus," sacīja Baltkrievijas vīriešu izlases galvenais treneris.

Kad Puarē uzaicināja strādāt par treneri Baltkrievijā, viņš uzsvēra, ka brīnumus tuvākajā laikā nevajadzētu gaidīt. Šos pašus vārdus viņš gatavs atkārtot arī tagad: "Pat tik sarežģītā situācijā kā šī, es nešaubos, ka izvēlētais attīstības ceļš ir pareizs. Nevajag domāt, ka pēc trim neveiksmīgajiem Pasaules kausa izcīņas posmiem nebūs izdarīti secinājumi – bez šaubām kaut kādas izmaiņas būs. Taču pusgada laikā, ko esmu pavadījis Baltkrievijā, grūti izveidot komandu, kura parādītu labus rezultātus."

Baltkrievijas vīriešu izlases rezultāti Pasaules kausa izcīņā šosezon bijuši pagalam pieticīgi – pie punktiem tikuši tikai Jevgeņijs Abramenko un Sergejs Novikovs, turklāt viņi izcīnījuši tikai, attiecīgi, trīs un vienu punktu.

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...

  +1 [+] [-]

, 2012-12-29 14:08, pirms 11 gadiem
Belariem k-kas līdzīgs, kas mums notiek, veci grandi beiguši, bet jaunie vēl nevelk,

  +1 [+] [-]

, 2012-12-29 16:34, pirms 11 gadiem
Nabadziņš vēl nav sapratis, kur viņš nokļuvis...