Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Furkads liek noprast, ka pēc Soču olimpiādes varētu beigt karjeru

Jānis Pārums

Furkads liek noprast, ka pēc Soču olimpiādes varētu beigt karjeru
Martēns Furkads
Foto: Itar Tass/Scanpix

Pieckārtējais pasaules čempions un Vankūveras olimpisko spēļu vicečempions Martēns Furkads pēc uzvaras Pasaules kausa sezonas pēdējā posma masu startā Hantimansijskā (Krievija) pastāstīja par sacensībām, kā arī atklāja savus nolūkus Soču olimpiskajās spēlēs.

"Izbaudīju katru distances metru un katru šāvienu. Šodien man gribējās izcīnīt mazo Kristāla globusu. Noslēgt sezonu ar uzvaru – tas vienmēr ir skaisti. Man šī bija veiksmīga sezona, taču tā vēl nav virsotne. Vēlos sasniegt tādus panākumus, kā savulaik mans tautietis Rafaels Puarē," atzina Furkads.

Francijas biatlonists piebilda: "Nav noslēpums, ka daudziem sportistiem nākamās sezonas galvenais mērķis būs Soču olimpiskās spēles. Tās ir svarīgas arī man, man ir milzu motivācija izcīnīt pēc iespējas vairāk zelta medaļu. Tas būs arī mans pēdējais globālais mērķis. Man gan ir tikai 24 gadi, taču savā karjerā esmu sasniedzis ļoti daudz – domāju, ka ar to pietiks. Pagaidām gan par to vēl pāragri runāt.

Tāpat Furkads atklāja, ka sezonas beigās vēl startēs Francijas čempionātā un pasaules čempionātā militārpersonām.

Izmantotie resursi:
Весь Спорт

  +5 [+] [-]

, 2013-03-18 15:51, pirms 11 gadiem
Vienreiz Martēns izteicās, ka labprāt pēc Sočiem pievērstos slēpošanai un varētu startēt slēpošanas PČ.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2013-03-18 15:57, pirms 11 gadiem
Liidz Bjorndalenam shameejam ka lidz everestam!

  -1 [+] [-]

, 2013-03-18 16:08, pirms 11 gadiem
nuuu, ja tā turpinās un nebeigs karjeru pēc Sočiem, tad pārspēs arī Bjerndālena rekordus, pie tam ņemot vērā, ka tagad konkurence ir tik sīva, bet Bjerndālena laikos nebija tik daudz vienlīdzīgu sportistu kā tagad, tas būs grūti izdarāms!
slaisc rakstīja: Liidz Bjorndalenam shameejam ka lidz everestam!

  +1 [+] [-]

, 2013-03-18 16:08, pirms 11 gadiem
SKA1946 rakstīja: Leģenda,Bjordalens un Svensens nobāl viņa priekšā!
Cik Tev gadu puis? Pirmo gadu pievērsies biatlona pārraidēm un notikumiem? Varbūt vispirms pastudē vēsturi, pirms sauc leģendas.

ps. žēl protams, ja Furkads aizietu tik jauns- visas iespējas džekam pārspēt daudzus biatlona rekordu ierakstus, bet pieļauju, ka kāds žurnālists mazliet dramatizējis kādu Martēna intervijā dzirdētu teikumu un no pīles uzpūtis ziloni.

  +3 [+] [-]

, 2013-03-18 16:09, pirms 11 gadiem
SKA1946 rakstīja: Leģenda,Bjordalens un Svensens nobāl viņa priekšā!
Līdz Bjorndālenam viņam vēl tāls ceļš ejams. Salīdzinājumā ar Vareno un Briesmīgo Martēns ir mazs un melns

  +1 [+] [-]

, 2013-03-18 16:15, pirms 11 gadiem
čempiņš95 rakstīja: nuuu, ja tā turpinās un nebeigs karjeru pēc Sočiem, tad pārspēs arī Bjerndālena rekordus, pie tam ņemot vērā, ka tagad konkurence ir tik sīva, bet Bjerndālena laikos nebija tik daudz vienlīdzīgu sportistu kā tagad, tas būs grūti izdarāms!
Nu šābrīža biatlonistu eliti nevarētu saukt par diži spēcīgāku kā pirmajā gadsimta desmitgadē. Norvēģi kā allaž ir spēcīgi. Savulaik izcili bija vācieši, tagad izskatās, ka tos nomainījuši krievi. Franči arī aptuveni savā elementā, tā ka spēku samēros nekas diži nav mainījies.

  +2 [+] [-]

, 2013-03-18 17:52, pirms 11 gadiem
Nu Furkads šosezon uzvarēja 10 sacīkstes, un šī sezona viņam bij izcila...pašlaik viņam ir 24 uzvaras karjerā...respektīvi lai aizsniegtos līdz Bjorndālenam viņam vēl 7 šādas sezonas jāaizvada...tas ir jāturpina šādā pašā uzvarošā garā līdz 2020.gadam...