Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Policija aizturējusi olimpisko vicečempioni biatlonā Simonu

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Policija aizturējusi olimpisko vicečempioni biatlonā Simonu
Žilija Simona. Foto: AFP/NTB.

Francijas policija šodien aizturējusi olimpisko vicečempioni jauktajā stafetē Žiliju Simonu, kura tiek apsūdzēta par krāpšanos ar komandas biedrenes kredītkarti, ziņo Norvēģijas medijs TV2.

Pirms divām nedēļām ziņojām, ka pagājušās sezonas Pasaules kausa ieguvēja biatlonā francūziete Žilija Simona atgriezās izlasē pirmo reizi kopš martā notikušajām Pasaules kausa noslēdzošajām sacensībām un pēc jūnijā izcēlušās kredītkaršu skandāla. Šodien franču laikraksts “Le Dauphiné Libéré” ziņo par jaunākajiem notikumiem šajā lietā, proti, ka franču biatlonisti ir aizturējusi policija. Viņa tur tiks nopratināta saistībā ar izmeklēšanu. Kā vēsta laikraksts, šī ir pirmā reize, kad policija viņu iztaujās tieši.

Pašreizējā Pasaules kausa ieguvēja tiek apsūdzēta olimpiskās čempiones Žustīnes Braisā-Bušē apkrāpšanā, proti, par to, ka viņa esot izmantojusi savas komandas biedrenes kredītkarti, lai tiešsaistē iegādātos preces 1000 līdz 2000 eiro vērtībā. Šī krāpšana esot notikusi, biatlonistēm piedaloties Blink festivāla sacensībās Sandnesā (Norvēģijā) pagājušā gada augustā.

Pati Simona vienmēr ir noliegusi apsūdzību saturu. To medijiem bija ziņojis arī sportistes advokāts Žans Mišels Reino. Viena no pasaules vadošajām biatlonistēm bija pavisam apstulbusi, kad saņēma ziņu par šīm apsūdzībām, kas šī gada jūlija sākumā tika publicētas Francijas medijos.

Pagājušajā nedēļas nogalē Simona kļuva par Francijas čempioni vasaras biatlonā uz rollerslēpēm.

Izmantotie resursi:
https://www.tv2.no/direkte/0nr51/sp...

     [+] [-]

, 2023-10-24 19:00, pirms pusgada
Francijas policija ir stulbeņu pilna. Viņiem kad tikai aizturēt kādu. Es ceru ka šos blēdīgos policistus no darba atlaidīs.

     [+] [-]

, 2023-10-24 19:41, pirms pusgada
Ja jau izdevās aizturēt, tas nozīmē, ka Simonā nemēģināja atšauties.

     [+] [-]

, 2023-10-24 20:23, pirms pusgada
Kaut kas tur nešķiet nopietni.Vai tad nu divas meičas nespēj savā starpā vienoties par kaut kādām kapeikām.Saprastu,ka būtu 200 000 un negribās atdot.

     [+] [-]

, 2023-10-24 20:31, pirms pusgada
Neoficiāli:
Aizturēja žandarms no Santropēzas
🤩

     [+] [-]

, 2023-10-24 21:24, pirms pusgada
Ceru ka viņa nodurs tos mentus