Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Kruglovs neapmierināts ar antidopinga sistēmu

Jānis Pārums

Kruglovs neapmierināts ar antidopinga sistēmu
Nikolajs Kruglovs
Foto: eurosport.ru

Krievijas biatlonists Nikolajs Kruglovs izteicis neapmierinātību ar antidopinga sistēmu, kas paredz, ka sportistam par savām dienas gaitām noteikti ir jāatskaitās, vēsta Krievijas plašsaziņas līdzekļi.

"Ir bijis nepatīkams gadījums. Pie mums uz bāzi bija ieradušies inspektori un apsargi viņus apturēja pie ieejas. Viņiem bija jāpiezvana, lai tiktu pie caurlaidēm. Protams, nekādi zvani netika izdarīti un man par to tika piespriesta soda nauda. Uzskatu, ka tas ir pilnīgs murgs. Galu galā, kad tu pieej pie durvīm, tu piespied vispirms zvana pogu," pastāstīja Kruglovs.

"Man vislielākās pretenzijas ir pret to, ka rupji runājot 24 stundas diennaktī mums jāinformē par to, kur atrodamies. Ir taču treniņnometnes, ir sacensības un ir arī mans privātais laiks. Un man gribētos, lai cilvēki par to nezinātu. Domāju, ka tās ir manas tiesības. Desmit mēnešus gadā mēs atrodamies sacensībās un treniņnometnēs. Par šo laiku var uztaisīt veselu kaudzi dopinga testu un izdarīt secinājumus," neapmierināti prātoja Kruglovs.

Izmantotie resursi:
sovsport.ru

  +2 [+] [-]

, 2009-11-11 15:51, pirms 14 gadiem
Viņam ir taisnība Sistēma ir jāmaina

  +1 [+] [-]

, 2009-11-11 15:58, pirms 14 gadiem
noteikti ka sim rada pozitivi tapec jamaina
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-11 21:09, pirms 14 gadiem
dzīve šamiem viegla nav, tas ir fakts. bet nu kkādām robežām tomēr ir jābūt - ja visu laiku tiksi turēts kā uz adatām, tas par labu sportista snieguma kvalitātei nenāks.

     [+] [-]

, 2009-11-24 15:07, pirms 14 gadiem
Nu ja inspektori nāk, tad jau noteikti krievijas sportistus pirms tam vajadzētu pabrīdināt.. ha ha ha