Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Komandas biedrs un kluba menedžeris slavē Šmēdiņu

Jānis Celmiņš

Komandas biedrs un kluba menedžeris slavē Šmēdiņu
Jānis Šmēdiņš
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Jau ziņojām, ka Latvijas izlases un bijušais VK "Rīga / Lāse-R" volejbolists Jānis Šmēdiņš karjeru turpinās Vācijas Bundeslīgas klubā "SSC". Iespaidos par Latvijas volejbolista pievienošanos Vācijas klubam dalījušies spēlētājs Sebastians Fukss un komandas menedžeris Kavē Niromands.

"SSC" kluba menedžeris Kavē Niromands: "Jānis Šmēdiņš ir jauns un talantīgs spēlētājs. Neskatoties uz savu vecumu, viņš jau bija Rīgas kluba kapteinis un aizveda komandu līdz čempionu titulam. Mēs vēlamies, lai Jānis pie mums attīstītos un varētu iejusties tikpat labi kā Martins Kristofs savā pirmajā gadā ārzemēs."

"SSC" diagonāles pozīcijas spēlētājs Sebastians Fukss ar Šmēdiņu iepriekš ticies pludmales volejbola laukumos. "Viņš ir lielisks čalis. Mēs jau bieži esam tikušies pludmales volejbola turnīros, un es priecājos, ka tagad spēlēsim vienā komandā," teicis Fukss.

Līgums ar Vācijas Bundeslīgas klubu "SCC Volleyball Spielbetriebsgesellscaft" noslēgts uz vienu sezonu. Klubs aizvadītajā sezonā Vācijas čempionātā ierindojās otrajā vietā un pirms nākamās sezonas tam nomainījies arī treneris.

  +4 [+] [-]

, 2009-06-30 13:54, pirms 15 gadiem
uzpriekshu, jaunas lietas ieraudziisi!

  +4 [+] [-]

, 2009-06-30 14:07, pirms 15 gadiem
lai veicas

     [+] [-]

, 2009-06-30 14:41, pirms 15 gadiem
kaads vareetu mani apgaismot par vaacijas volejbola liimeni?!!

  +1 [+] [-]

, 2009-06-30 16:21, pirms 15 gadiem
Labāks par šenkeri ir.