Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

VK "Rīga / Lāse-R" iekļūst finālā

Jānis Celmiņš

VK "Rīga / Lāse-R" iekļūst finālā
Pusfinālā pie liela spēles laika tika arī Vjačeslavs Grimailovs (Nr. 13).
Foto: www.ermaclassic.nl

VK "Rīga / Lāse-R" volejbolisti iekļuvuši Starptautiskā turnīra "Ermasport volleyball Classic 2008" finālā, kas šajās dienās risinās Nīderlandē. Pusfinālā ar 3:2 rīdzinieki apspēlēja Spānijas kausa ieguvējus "Ciudad M.A. de Soria" volejbolistus.

Spēli Rīgas klubs šodien iesāka ar Vjačeslavu Grimailovu, Lauri Iecelnieku, Jāni Šmēdiņu, Viktoru Koržeņeviču, Andreju Zavorotniju, Romānu Saušu un Mārtiņu Pļaviņu libero pozīcijā. Lielāko daļu spēles Rīgas klubs nospēlēja tieši šadā sastāvā, pārējie spēlētāji spēle iesaistījās tikai epizodiski.

Pirmajos divos setos, spēcīgi servējot Šmēdiņam, Koržeņevičam un Zavorotnijam rīdzinieki noslēdza savā labā ar 27:25 un 27:25. Nākamajos divos setos Rīgas kluba volejbolisti nedaudz atslābināja servi ļaujot Spānijas klubam needaudz "ieskrieties" un uzvarēt nākamos divus setus attiecīgi ar 25:22 un 36:34. Arī piektā seta galotnē Spānijas kausa ieguvēji bija iekrājuši nelielu parsvaru (10:8), taču šajā brīdī ridzinieki spēja saņemties un guva četrus punktus pēc kārtas - 12:10. Seta galotnē uz servi laukumā devās Ingars Ivanovs un pēc viņa veiksmīgas serves pēdējo punktu guva Viktors Koržeņevičs - 17:15.

Rīt turnīra finālā Rīgas klubam pretī stāsies "Ortec R./Nessellande" un "Piet Zomers/D" spēles uzvarētaji.

"Spēle bija ļoti laba un skatītājiem tīkama. Pirmajos divos setos mēs ļoti labi servējām, precīza statistika gan manā rīcībā nav, tāpēc nevaru pateikt cik pirmajos setos punktu guvām ar servi, bet varu teikt, ka daudz. Spēles turpinājumā nedaudz pasliktinājās servju uzņemšana un izredzes uzvarēt bija arī viņiem. Prieks, ka piektā seta galotnes "šūpolēs" pārāki tomer izrādījāmies mēs," pēc spēles portālam eSports.lv teica Rīgas kluba treneris Uģis Krastiņš.

Ar domām par Latvijas izlasi...

Dalība turnīrā Nīderlandē galvenokārt tiek izmantota, lai Latvijas izlase, kuras kodolu veido VK "Rīga/Lāse-R" volejbolisti labāk sagatavotos Pasaules čempionāta kvalifikācijas spēlēm. Tieši tāpēc pirms došanās uz Nīderlandi komanda pastiprinājās ar diviem Latvijas izlases spēlētājiem Viktoru Koržeņeviču un Vjačeslavu Grimailovu. Pēc atgriešanās no Nīderlandes komandai pievienosies arī Gundars Celitāns un Jānis Pēda, bet jau 3. un 4. janvārī Latvijas izlase aizvadīs PČ kvalifikācjas turnīra spēles, tiekoties ar Norvēģijas un Zviedrijas izlasēm.

Pasaules čempionāta B grupas kvalifikācijas turnīra (Rīga, Olimpiskais sporta centrs) kalendārs:

2. janvāris, OSC, pl. 16.00 Norvēģija - Zviedrija
3. janvāris, OSC, pl. 14.00 Latvija - Norvēģija
4. janvāris, OSC, pl. 15.00 Latvija - Zviedrija

     [+] [-]

, 2008-12-29 20:48, pirms 15 gadiem
wow

     [+] [-]

, 2008-12-29 22:06, pirms 15 gadiem
Mala4i

  -1 [+] [-]

, 2008-12-29 23:05, pirms 15 gadiem
smeshno xa xa xa vsetuda edut otdixatj,posle polsezona na nashe ZVJOZDNAJA kamanda borotsja za zorplatu xa xa Vilda saniemies

  -1 [+] [-]

, 2008-12-29 23:06, pirms 15 gadiem
malaci Vilda naigrivaet svoju komandu xa xa xa bajitsja Elvi proigratj