Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

VK "Rīga / Lāse-R" dosies uz Nīderlandi

Jānis Celmiņš

VK "Rīga / Lāse-R" dosies uz Nīderlandi
Raimonds Vilde Latvijas izlases un VK "Rīga / Lāse-R" galvenais treneris
Foto: www.rigavolley.com

27. decembrī ar avioreisu Rīga – Amsterdama uz pārbaudes turnīru Nīderlandē dosies VK "Rīga / Lāse-R" volejbolisti. Komanda pirms turnīra pastiprinājusies ar diviem Latvijas izlases spēlētājiem Viktoru Koržeņeviču un Vjačeslavu Grimailovu.

„Ermasport volleyball Classic 2008” turnīra dalībnieku sastāvs ir ļoti spēcīgs. A apakšgrupas divās spēlēs rīdziniekiem pretī stāsies Spānijas "Ciudad M.A. de Soria" un "Piet Zoomers D" no Nīderlandes.

Abas apakšgrupu spēles tiks izspēlētas 28. decembrī. Kā pirmie Rīgas klubam pretī stāsies Spānijas "Ciudad M.A. de Soria" volejbolisti, bet otrie pretinieki būs Nīderlandes „Piet Zoomers D” kluba volejbolisti.

Spānijas klubs vietējā čempionātā šobrīd ieņem ceturto vietu par vienu punktu apsteidzot Latvijas volejbolista Vladislava Hotuļeva pārstāvēto "Unicaja Almeria" vienību.

Nīderlandes klubs savukārt šosezon startē arī "Indesit" Čempionu līgā, kur D apakšgrupā ar vienu uzvaru četrās spēlēs ļoti nopietnā konkurencē (D grupā vēl spēlē Krievijas "Zenit", Itālijas "Pičenza" un Francijas "Paris Volley" klubi) ieņem pēdējo vietu.

„Rīga / Lāse-R” komanda uz Nīderlandi dosies pastiprinātā sastāvā. Gatavojoties Pasaules čempionāta pirmās kārtas kvalifikācijas spēlēm rīdzinieku rindas pastiprinājuši Viktors Koržeņevičs (Somijas „Santasport”) un Vjačeslavs Grimailovs (SK „ELVI / Kuldīga”). No galīgā Latvijas izlases sastāva, kas jau janvāra sākumā (no 2. līdz 4. janvārim Olimpiskajā sporta centrā) Rīgā piedalīsies Pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā spēlēs ar Zviedrijas un Norvēģijas izlasēm, trūkst vien Gundara Celitāna (Krievijas „Lokomotiv Belogorje”) un Jāņa Pēdas (Itālijas „Materdomini”). Celitāns, kurš jau ieradies Rīgā, izvēlējies pāris dienas atpūsties, bet Pēda vēl 28. decembrī aizvadīs Itālijas čempionāta A2 līgas pēdējo 2008. gada spēli un Rīgā ieradīsies vien 30. decembrī. No VK „Rīga / Lāse-R” mājās palicēji būs trīs – Andris Krūmiņš, Guntis Atars un Artis Caics.

„Ermasport volleyball Classic 2008” turnīra B grupā iekļautas „Euphony Asse Lennik”, „ORTEC Rotterdam Nesselande” un „Bouc Volley / Beauvais Oise” komandas.

Turnīra izspēles sistēma paredz, ka katras apakšgrupas pirmās vietas ieguvēj komandas uzreiz iekļūs turnīra pusfinālā, bet otrās un trešās vietas ieguvēji izspēlēs „krustu” ar otras grupas otro un trešo vietu ieguvušajām komandām.

Turnīra A apakšgrupu spēles (28. decembris)

VK Rīga/Lāse-R - Ciudad M.A. de Soria
Ciudad M.A. de Soria - Piet Zoomers/D
Piet Zoomers/D - VK Rīga/Lāse-R

Turnīra B apakšgrupu spēles (28. decembris)

Beauvais Oise - ORTEC Rotterdam Nesselande
Euphony Asse Lennik - ORTEC Rotterdam Nesselande
Beauvais Oise - Euphony Asse Lennik

  +1 [+] [-]

, 2008-12-24 13:01, pirms 15 gadiem
grimailovs??

  +1 [+] [-]

, 2008-12-24 14:15, pirms 15 gadiem
mja...komandas izskatas specigas...
Bez Celitana un Pedas bus pagruti!
Veiksmi!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-12-24 14:40, pirms 15 gadiem
veiksmi veči !!!

  +1 [+] [-]

, 2008-12-24 18:28, pirms 15 gadiem
Nu veiksmi, veiksmi! Paņems visas trīs spēles

  +1 [+] [-]

, 2008-12-25 13:26, pirms 15 gadiem
Jā, turnīrs tiešām spēcīgs! Jācer tik, ka komandas atbrauks spēcīgākajos sastāvos!

Būs laba pārbaude pirms PČ kvaļa!