Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pirmajā pārbaudes spēlē volejbolā Igaunija pieveic Latviju

Pirmajā pārbaudes spēlē volejbolā Igaunija pieveic Latviju
Inese Jursone (Nr. 14) un Jeļizaveta Morozova (Nr. 5) bija bīstamākās Latvijas izlases spēlētājas uzbrukumā
Foto: Renārs Buivids, LVF

Piektdien Latvijas sieviešu izlase Rīgā, Sporta namā “Daugava”, aizvadīja pirmo pārbaudes spēli ar Igauniju, piekāpjoties ar 0:3 (-15, -20, -23).

Latvijas izlase pirmajā pārbaudes spēlē pirms pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra 2. kārtas spēlēm piektdien ar 0:3 (-15, -20, -23) piekāpās ziemeļu kaimiņienēm igaunietēm, kurām tas bija jau ceturtais izlašu pārbaudes mačs šopavasar.

Maču uzsāka Elvita Dolotova, Inese Jursone, Jeļizaveta Morozova, Anna Embrekte, Alise Pētersone, Terēze Hrapāne un libero Paula Nečiporuka, kuras arī nospēlēja lielāko daļu mača. Ieskaitot ceturto setu, kas pēc treneru vienošanās tika aizvadīts pēc mača beigām, laukumā tika arī visas pārējās volejbolistes, atskaitot nelielu savainojumu guvušo Unu Dzalbu.

Zaudējām servju uzņemšanā, par maz apgrūtinājām Igaunijas uzbrukumus ar savām servēm,” ar volejbola ābeci pēc mača sāka komandas galvenais treneris Jānis Leitis. “Priecē, ka ir kopējā spēle, cīņa, kolektīvs, cīņasspars un darbība aizsardzībā. Taktika varbūt vēl klibo. Jāprot pielāgoties tam, kas notiek – igaunietes paipus sita vienā vietā. Tomēr šī modeļa Igaunijas izlase ir jaudīgāka nekā iepriekšējā.”

Komandu laukumā pirmoreiz izlašu spēlē izveda jaunā kapteine Elvita Dolotova. Tāpat Sporta namā Daugava notiks arī sestdien, pulksten 13:00, kad abas komandas aizvadīs otro savstarpējo spēli. Spēli vērot būs iespējams gan internetā, portālā sportacentrs.com, gan arī Sportacentrs.com TV.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

     [+] [-]

, 2017-05-27 08:27, pirms 7 gadiem
O, jopčik!