Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Jurijs Deveikus: "Sērija padevās raiba..."

Jurijs Deveikus: "Sērija padevās raiba..."
Jurijs Deveikus
Foto: jelgavasvestnesis.lv

Pēc Latvijas čempionāta ceturtdaļfināla trešās spēles sērijas gaitu komentēja "Biolars/Jelgava" treneris Jurijs Deveikus.

“Sērija padevās raiba,” trīs aizvadītās spēles ar DU komentēja Biolars/Jelgava treneris Jurijs Deveikus. “Pirmā spēle mums bija ļoti veiksmīga, uzvarējām viegli, un spēlētāji sāka domāt, ka tā būs arī nākamajā spēlē. Otro maču mēs aizvadījām ļoti slikti, bet pretinieki spēlēja teicami, īpaši uzbrukumā un aizsardzībā. Mēs savukārt neko nevarējām izdarīt blokā. Šodien uzlabojām sniegumu blokā, servēs un uzbrukumā, un ar to bija pietiekami uzvarai.”

Jau 1. aprīlī gaida pirmais pusfinālmačs pret RTU/Robežsardzi. “Vēl ir nedēļa laika, lai sagatavotos,” saka Deveikus. “Vispirms izpētīsim, savu spēli, ko varam uzlabot. Tad – pretinieku, ko viņi dara un kā. Sestdien redzēsim, kas no tā ir sanācis. Tas, ka mačs notiks Rīgā, lielu lomu nespēlēs, jo tas mums ir tuvu. Ja būs pilna zāle, prieks spēlēt būs abām komandām.”

Izmantotie resursi:
volejbols.lv