Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Sorokina klubs pirmo reizi iekļūst Slovākijas Ekstralīgas finālā

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

Sorokina klubs pirmo reizi iekļūst Slovākijas Ekstralīgas finālā
Ruslans Sorokins
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latviešu volejbolista Ruslana Sorokina pārstāvētais klubs "VK Prievidza" pirmo reizi savas pastāvēšanas vēsturē iekļuva Slovākijas Ekstralīgas finālā. Pusfināla sērijas pret "VK Mirad PU Prešov" ceturtajā mačā Sorokins un partneri izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas, sērijā triumfējot ar 3-1.

Pusfināla sērijas ceturtajā mačā „VK Prievidza” savā laukumā uzvarēja ar 3-1 (23:25, 25:18, 28:26, 27:25) un ar 3-1 triumfēja arī visā sērijā. Sorokina pārstāvētais klubs pēc zaudējuma sērijas pirmajā spēlē izcīnīja trīs panākumus pēc kārtas.

Sorokins, kurš pusfināla sēriju aizvadīja rezultatīvi, pēdējā mačā guva piecus punktus.

Finālsērijā līdz četrām uzvarām „VK Prievidza” tiksies ar pagājušās sezonas čempionvienību Nitras „VKP Bystrina SPU”. Pirmās spēles Sorokina klubs aizvadīs izbraukumā 15. un 16. aprīlī, bet 22. un 23. aprīlī uzņems sāncenšus savā laukumā.

„VK Prievidza” līdz šim tikai vienu reizi finišēja Slovākijas Ekstralīgas godalgoto trijniekā, pirms diviem gadiem izcīnot bronzas godalgas.

Izmantotie resursi:
Titulná stránka - SVF