Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Sieviešu volejbola izlase aizvadīs pārbaudes spēles ar Igauniju

Sieviešu volejbola izlase aizvadīs pārbaudes spēles ar Igauniju
No 2016. gada sastāva treneru rīcībā būs tikai četras spēlētājas
Foto: www.cev.lu

Gatavojoties pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīram volejbolā, Latvijas sieviešu izlase 26. un 27. maijā Rīgā aizvadīs pārbaudes spēles ar Igauniju.

Piektdien un sestdien Latvijas sieviešu izlase volejbolā aizvadīs vienīgās pārbaudes spēles pirms pasaules meistarsacīkšu kvalifikācijas turnīra 2. kārtas sacensībām Beļģijā.

Meitenes pēdējā laikā ir daudz spēlējušas. Vairāk domājam par to, kā viņas atpūtināt, kaut gan spēlētājas alkst strādāt pēc iespējas vairāk,” par šī pavasara paradoksiem stāsta izlases galvenais treneris Jānis Leitis. “Komandā palikušas 13 spēlētājas, un paldies Latvijas Volejbola federācijai, ka mums pirmoreiz ne tikai būs iespēja uz Beļģiju braukt ar trim treneriem (arī Jāni Grīnfeldu un Agri Leiti), bet arī 13 cilvēku sastāvā ar trim cēlājām. Federācija mums ir nodrošinājusi visu, ko vajag. Atmosfēra komandā ir laba, meitenes cenšas un grib trenēties un spēlēt. Pārbaudes mačos jāveido kopējā spēle, jāsaprot, kurš kurā brīdī ko dara, kāda kuram laukumā ir loma.”

Līdz pirmajai spēlei treneriem jāpieņem vēl viens svarīgs lēmums – kura no spēlētājām šogad būs komandas kapteine. Kandidātes ir vairākas.

Pirmā pārbaudes spēle Sporta namā Daugava sāksies piektdien, pulksten 19:00, bet otrā – sestdien, pulksten 13:00. Spēles vērot būs iespējams arī internetā, portālā sportacentrs.com.

Kandidāšu saraksts
Eva Deisa 2. temps Stetsona universitāte, ASV
Elvita Dolotova cēlāja LU
Una Dzalba cēlāja SK Babīte
Anna Embrekte diagonāle RSU
Anita Graudiņa cēlāja MVS/MSĢ
Terēze Hrapāne 1. temps VK miLATss
Linda Jakobsone diagonāle Jelgava/LU
Inese Jursone 2. temps Jelgava/LU
Jeļizaveta Morozova 2. temps RSU
Paula Nečiporuka libero MSĢ
Alise Pētersone 1. temps RSU
Agija Sidorova 2. temps RSU
Ieva Šneidere 1. temps RSU

Izmantotie resursi:
volejbols.lv