Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Raimonds Vilde: "Mums jālīdzinās slovēņiem"

Raimonds Vilde: "Mums jālīdzinās slovēņiem"
Slovēņu mūris izrādījās par augstu
Foto: www.cev.lu

Pēc zaudējuma pasaules čempionāta atlases turnīrā Slovēnijas izlasei Latvijas valstsvienības galvenais treneris Raimonds Vilde to nosauca par citu līmeni.

3. setā slovēņi, pieļauju, nedaudz atslābinājās,” vaicāts, ar ko atšķīrās pēdējais sets, kurš ilgāku laiku noritēja līdzīgi, atbildēja Latvijas izlases galvenais treneris Raimonds Vilde. “Viņi vairāk kļūdījās servēs, un mēs turējāmies līdzās. Paši labāk uzservējām, un aizsardzībā Ingars izvilka pāris bumbas. Slovēnijas spēle ir cits līmenis, uz ko mums jātiecas, kam jālīdzinās, pirmkārt, jau katram individuāli – gan individuālajā meistarībā, gan fiziskajā sagatavotībā. Par daudz ko liecina ar bloku gūtie punkti. Mums tāds bija viens (Visockim. - D.Ā.), bet slovēņiem – desmit. Kad mēs spēlēsim Itālijas, Turcijas un Dienvidkorejas klubos, kur spēlē Slovēnijas izlases vairākums, varēsim ar viņiem konkurēt. Mums bija veselīgi redzēt, kā slovēņi spēlē.”

Vaicāts par rītdienas spēli ar grupas pastarīti Gruziju, Vilde pastāstīja, ka “Gruzijas spēli vēroja Boriss Kolčins. Baidīties no viņiem nevajadzētu, bet jāspēlē un jāvinnē viņi vienalga būs mums pašiem. Ir jāciena jebkurš pretinieks, ar visiem jācīnās ar vienādu atdevi un profesionalitāti. Domājams, ka rīt tiks laukumā tie, kas Ļubļanā vēl nav spēlējuši, vai tie, kas ir spēlējuši mazāk.”

Uģa Krastiņa vadītā Ukrainas izlase Lionā ar 0:3 (-20, -8, -15) zaudēja mājiniecei Francijai, bet jau otro uzvaru savā laukumā svinēja Igaunija, kas pēc panākuma četros setos pār Rumāniju ar 3:0 apspēlēja Kosovu.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

     [+] [-]

, 2017-05-26 10:27, pirms 7 gadiem
Slovēņiem pļažbols nav prioritāte! Vai tādu līdzību vēlas Vilde?