Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvija pēc 11 gadu pārtraukuma atgriežas Eiropas līgā; sākusies biļešu tirdzniecība

Krišs Upenieks

Latvija pēc 11 gadu pārtraukuma atgriežas Eiropas līgā; sākusies biļešu tirdzniecība
Hermans Egleskalns
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Latvijas vīriešu izlase šogad pēc 11 gadu pārtraukuma atkal cīnīsies Eiropas līgā. Biļetes uz trim Latvijas valstsvienības mājas spēlēm maija beigās un jūnija sākumā no šodienas var iegādāties biļešu tirdzniecības vietnē bezrindas.lv.

Pēc 11 gadu pārtraukuma Latvijas vīriešu izlase volejbolā piedalīsies Eiropas līgas sacensībās. Šogad tā būs Eiropas Sudraba līga, kurā sacentīsies astoņas komandas, kuras sadalītas divās grupās. Kopā ar Latviju grupā iekļauta Austrija, Kosova un Maķedonija, kas kā finālturnīra rīkotāja jau nodrošinājusi dalību spēlēt finālčetriniekā.

Jau iepriekš Latvijas izlases galvenais treneris Avo Kēls ir izteicies, ka “galvenais mērķis Eiropas līgas spēlēs būs pēc iespējas labāk sagatavoties Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram, kura divas pirmās spēles – viesos ar Izraēlu un savā laukumā ar Igauniju – notiks augusta vidū. Tomēr gribam labi nostartēt arī Eiropas līgā – vispirms iekļūt finālčetriniekā, bet pēc tam pacīnīties par uzvaru Sudraba līgā.

“Eiropas līgas spēles Latvijā notiks Daugavpilī un Jelgavā, jo vēlamies popularizēt volejbolu Latvijas reģionos,” par spēļu vietu izvēli saka Latvijas Volejbola federācijas ģenerālsekretārs Edgars Zaiženijs. “Daugavpils un Jelgava ļoti gribēja organizēt šīs spēles. Tāpēc šogad Rīgā Eiropas līgas sacensības nenotiks.”

Gaidāms, ka Latvijas izlasi Eiropas līgas turnīrā pārstāvēs visi spēcīgākie šā brīža Latvijas volejbolisti. Biļetes uz trim izlases mājas spēlēm, sākot ar trešdienu, 18. aprīli, var iegādāties internetā pārdošanas portālā Volejbols - Biļešu serviss "BezRindas.lv"

Biļešu cenas iepriekšpārdošanā 5.00 EUR
Biļešu kasēs pie ieejas spēles dienā 7.00 EUR
Pensionāriem un skolniekiem 50% atlaide (pie ieejas jāuzrāda apliecinošs dokuments)
Bērniem līdz 7 gadu vecumam - bezmaksas (pie ieejas jāuzrāda bērna personas apliecinošs dokuments)
Biļetes nav piesaistītas konkrētai sēdvietai!
Īpašs piedāvājums - iegādājoties biļetes uz abām spēlēm, kas norisināsies Daugavpils OC (Latvija - Maķedonija (23.05.2018) un Latvija - Kosova (26.05.2018)) biļetes cena 8.00 EUR

Izlases mājas spēļu kalendārs

DatumsSpēleVieta
23.05.Latvija - MaķedonijaDaugavpils
26.05.Latvija - KosovaDaugavpils
06.06.Latvija - AustrijaJelgava

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Volejbola federācijas
Sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste
Gerda Robežniece