Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Piektdien un sestdien sieviešu izlasei pārbaudes spēles, tiešraides Sportacentrs.com

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Piektdien un sestdien sieviešu izlasei pārbaudes spēles, tiešraides Sportacentrs.com
Foto: LVF

Gatavojoties pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīram volejbolā, Latvijas sieviešu izlase 26. un 27. maijā Rīgā aizvadīs pārbaudes spēles ar Igauniju.

Piektdien un sestdien Latvijas sieviešu izlase volejbolā aizvadīs vienīgās spēles pirms pasaules meistarsacīkšu kvalifikācijas turnīra 2. kārtas sacensībām Beļģijā.

"Meitenes pēdējā laikā ir daudz spēlējušas. Vairāk domājam par to, kā viņas atpūtināt, kaut gan spēlētājas alkst strādāt pēc iespējas vairāk," par šī pavasara paradoksiem stāsta izlases galvenais treneris Jānis Leitis.

"Komandā palikušas 13 spēlētājas, un paldies Latvijas Volejbola federācijai, ka mums pirmoreiz ne tikai būs iespēja uz Beļģiju braukt ar trim treneriem (arī Jāni Grīnfeldu un Agri Leiti), bet arī 13 cilvēku sastāvā ar trim cēlājām. Federācija mums ir nodrošinājusi visu, ko vajag. Atmosfēra komandā ir laba, meitenes cenšas un grib trenēties un spēlēt. Pārbaudes spēlēs jāveido kopējā spēle, jāsaprot, kurš kurā brīdī ko dara, kāda kuram laukumā ir loma."

Līdz pirmajai spēlei treneriem jāpieņem vēl viens svarīgs lēmums – kura no spēlētājām šogad būs komandas kapteine. Kandidātes ir vairākas.

Pirmā pārbaudes spēle Sporta namā Daugava sāksies piektdien, pulksten 19:00, bet sestdien – pulksten 13:00. Spēles vērot būs iespējams arī portālā sportacentrs.com.

Latvijas izlases sastāvs

SpēlētājaPozīcijaKomanda
Eva Deisa2. tempsStetsona universitāte (ASV)
Elvita DolotovacēlājaLU
Una DzalbacēlājaSK Babīte
Anna EmbrektediagonāleRSU
Anita GraudiņacēlājaMVS/MSĢ
Terēze Hrapāne1. tempsVK miLATss
Linda JakobsonediagonāleJelgava/LU
Inese Jursone2. tempsJelgava/LU
Jeļizaveta Morozova2. tempsRSU
Paula NečiporukaliberoMSĢ
Alise Pētersone1. tempsRSU
Agija Sidorova2. tempsRSU
Ieva Šneidere1. tempsRSU