Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Ozīši iekļūst pusfinālā, daugavpilieši pārsteidz un panāk trešo spēli

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

Ozīši iekļūst pusfinālā, daugavpilieši pārsteidz un panāk trešo spēli
"Ezerzeme/DU"
Foto: Volejbols.lv

Latvijas čempionātā volejbolā vīriešiem pusfinālā sestdien iekļuva "Poliurs/Ozolnieki" vienība, kas arī otrajā ceturtdaļfināla sērijas spēlē pārliecinoši četros setos uzvarēja ASK/"Kuldīgu". Savukārt sērijā starp Daugavpils "Ezerzemi"/DU un "Biolars/Jelgavu" pēc daugavpiliešu uzvaras otrajā mačā ar 3-0 rezultāts kļuvis neizšķirts un viss izšķirsies trešajā mačā.

„Poliurs/Ozolnieki” pēc pārliecinošas uzvaras pār kuldīdzniekiem pirmajā mačā (3-0), guva virsroku arī otrajā spēlē. Uzvarot pirmajos divos setos (25:15, 25:16), ozīši atļāvās atslābt un trešajā cēlienā Kuldīgas vienība uzvarēja ar 29:27. Viss savās vietās atkal nostājās ceturtajā setā, kurā viesi guva uzvaru ar 25:21, visā mačā svinot uzvaru ar 3-1, bet sērijā – ar 2-0.

Latvijas čempionāta pusfinālā „Poliurs/Ozolnieki” sērijā līdz trim uzvarām tiksies ar Jēkabpils „Lūšiem”. Sērijas pirmā spēle notiks 1. aprīlī Jēkabpilī.

Vietu pusfinālā sestdien neizdevās izcīnīt „Biolars/Jelgava” volejbolistiem, kuri izbraukumā trijos setos piekāpās Daugavpils „Ezerzemei”/DU. Sērijā rezultāts kļuvis neizšķirts 1-1 un svētdien Mārupē pretinieki aizvadīs izšķirošu cīņu par vietu pusfinālā, kurā uzvarētāji mērosies spēkiem ar RTU/”Robežsardzi”.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais spēlētājs ar 17 punktiem Aleksandrs Samuilovs, bet 12 punktus guva Ēriks Voronko. Zaudētājiem 13 punktus guva Kārlis Pauls Levinskis.

Latvijas čempionāts. Ceturtdaļfināls

DuelisRezultātsSērijā
ASK/Kuldīga - Poliurs/Ozolnieki1-3 (15:25; 16:25; 29:27; 21:25)0-2
Ezerzeme/DU - Biolars/Jelgava3-0 (25:21; 25:19; 25:22)1-1

Izmantotie resursi:
volejbols.lv