Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas kausa 1/4 fināli: DU pirmajā mačā pieveic "Biolaru/Jelgavu"

Rolands Eliņš

Latvijas kausa 1/4 fināli: DU pirmajā mačā pieveic "Biolaru/Jelgavu"
Foto: Daugavpils Universitāte

Latvijas kausa izcīņā volejbolā aizvadītas pirmās ceturtdaļfināla spēles. „Daugavpils Universitāte” savā laukumā ar 3:1 apspēlēja „Biolars/Jelgava”, bet pie uzvarām trīs setos tika „RTU/Robežsardze” un „Limbaži/MSĢ”.

Daugavpils Universitātes volejbola komanda cīņā ar „Biolars/Jelgava” pirmajos divos setos apmainījās ar identiskiem rezultātiem (25:22 un 22:25), bet svarīgajā trešajā setā izdevās uzvarēt ar 25:21. Pēc tam ceturtajā setā DU uzvara sanāca vēl pārliecinošāka (25:19), ieliekot pirmos pamatus iekļūšanai pusfinālā.

Ar 21 punktu DU komandas sastāvā rezultatīvākais bija Aleksandrs Samuilovs, kamēr „Biolars/Jelgava” rindās ar 19 punktiem atzīmējās Kārlis Levinskis.

Šovakar spēli Ventspilī aizvadīja „RTU/Robežsardze”, sacenšoties ar vietējo komandu. Ventspilnieki sīvi turējās pretim pirmajā setā, zaudējot tikai ar 22:25, bet pēc tam RTU komanda dominēja ar 25:9 un 25:15, droši uzvarot trīs setos. 15 punktus guva Renārs Jansons.

Uzvara trīs setos arī „Limbažiem/MSĢ”, kas Misas vidusskolas sporta zālē pārspēja Vecumnieku komandu. Visos trīs setos Vecumnieku komanda gan prata gūt vismaz 19 punktus (19:25, 19:25 un 22:25). 12 punkti uzvarētāju sastāvā Robertam Kļaviņam.

Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālā atbildes spēles paredzētas tieši pēc nedēļas, neskaitot RTU un Ventspils maču, kas paredzēts pirmajā decembrī. Jāatgādina, ka ir trīs ceturtdaļfināla pāri, bet „Jēkabpils Lūši” jau automātiski iekļauti pusfinālā, kur sacentīsies ar DU un „Biolars/Jelgava” dueļa uzvarētāju.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija

     [+] [-]

, 2018-11-22 08:46, pirms 5 gadiem
Kā klājas Latvijas volejbola centra Kuldīgas sieviešu komandai?