Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Sportacentrs.com TV: pašatdeve, sīkstums un komandas gars - kērlinga izlase cīņā pret čempioni Kanādu

Andrejs Siliņš

Sportacentrs.com TV: pašatdeve, sīkstums un komandas gars - kērlinga izlase cīņā pret čempioni Kanādu
Latvijas sieviešu kērlinga izlase. Foto: WCF/Richard Gray

Sportacentrs.com šajā nedēļas nogalē piedāvā futbola, telpu futbola, florbola un volejbola izšķirošās cīņas, kā arī Latvijas sieviešu kērlinga izlases spēli pasaules čempionātā Dānijā pret pasaules čempiontitula turētāju Kanādu.

Piektdien un sestdien turpināsies “Optibet” Virslīgas izslēgšanas turnīrs telpu futbolā. Piektdienas vakarā pusfinālu uzsāks “Nikars” un “Beitar” - pagājušā gada fināla atkārtojums šogad jau pusfinālā! Lai gan ierindā atgriezīsies savainojumus izārstējušie Artjoms Koļesņikovs un Maksims Seņs, daudzkārtējie čempioni “Nikars” ir ievainojamāki nekā jebkad iepriekš. Sestdien revanšu par zaudējumu sērijas pirmajā spēlē centīsies gūt “Petrow”, kamēr Latvijas kausa ieguvēji “LDZ Cargo/DFA” mēģinās dubultot pārsvaru un nonākt vien uzvaras attālumā no sava pirmā fināla.

Sestdien noslēgsies grupu turnīrs “Mercure Rīga kausā” futbolā, kur izšķirsies ceturtdaļfināla pāru sadalījums. Rīta pusē viena no Virslīgas pretendentēm “Super Nova” spēlēs pret “AFA Olaine/Albatroz SC”, bet vakarpusē Sportacentrs.com TV tiešajā ēterā varēsim pārbaudīt gatavību vienai no gaidāmās 1.līgas sezonas favorītēm “Tukums 2000”, kas tiksies ar apvienoto “Dinamo Rīga” un “Staiceles Bebru” komandu.

Svētdien cīņu par godalgām Baltijas mērogā aizvadīs Rīgas Volejbola skolas meitenes. Par kādām godalgām - tas atkarīgs no sekmēm Baltijas sieviešu volejbola līgas pusfinālā. Regulārajā sezonā rīdzinieces bija otrās labākās, bet svētdien spēlēs pret igaunietēm - “TalTech/Tradehouse” vai “TU/Bigbank”. Ja Rīgas Volejbola skola spēlēs par bronzu, mača sākums 12:00, ja par zeltu - 15:00.

Tāpat nedēļas izskaņā turpināsies un, iespējams, atrisināsies Elvi florbola līgas ceturtdaļfinālu intrigas - ja būs nepieciešama sestā sērijas spēle “Kurši/Ekovalis” un “Lekrings” cīņā, tās tiešraide būs vērojama Sportacentrs.com TV. Pavisam noteikti zināms, ka tiešraidē būs skatāma sestā spēle lieliskajā duelī starp “Valmieru” un “Betsafe Oxdog Ulbroka” - pagājušās sezonas finālistu cīņa nav sagādājusi vilšanos un skaidrs, ka arī atlikušie mači šajā sērijā būs elpu aizraujoši.

Šajā nedēļas nogalē startēs pasaules čempionāts kērlingā sievietēm, kur starp 13 pasaules spēcīgākajām komandām būs arī Latvijas izlase. ”Mērķis ir parādīt pēc iespējas labāku spēli, tad arī uzvaras neizpaliks. Atšķirībā no Eiropas čempionāta, šajā nākušas klāt piecas profesionālās Āzijas un Ziemeļamerikas komandas. Centīsimies pārsteigt pasauli ar pašatdevi, sīkstumu un komandas garu,” pirms turnīra sacīja Latvijas izlases treneris Kārlis Smilga.

Svētdienas vakarā pulksten 20:00 Sportacentrs.com TV tiešraidē no Dānijas pilsētas Silkeborgas rādīs Latvijas dāmu spēkošanos ar pēdējo divu čempiontitulu ieguvējām Kanādas izlasi. Spēles komentēs Latvijas vīriešu izlases dalībnieks Aivars Avotiņš un kērlinga meistars Jānis Rudzītis.

Šobrīd zināms, ka Sportacentrs.com rādīs arī nākamnedēļ paredzētās Latvijas spēles pret ASV un Japānas kērlinga izlasēm, kā arī čempionāta finālspēli.

Sportacentrs.com tiešraides nedēļas nogalē:

DatumsLaiksTurnīrsSpēle
15.03.19:30*LTFA Optibet Virslīgas 1/2finālsFK Nikars - FK Beitar
16.03.10:30*Mercure Rīga kauss futbolāAFA Olaine/Albatroz SC - SK Super Nova
16.03.13:20*LTFA Optibet Virslīgas 1/2finālsFC Petrow - LDZ Cargo/DFA
16.03.12:30Mercure Rīga kauss futbolāBalvu Sporta centrs - JDFS Alberts
16.03.14:30Mercure Rīga kauss futbolāSmiltene/BJSS - Rēzeknes FA/BJSS
16.03.18:30*Mercure kauss futbolāTukums 2000 - Dinamo Rīga/Staiceles Bebri
17.03.12:00/15:00*Baltijas volejbola līga sievietēm**RVS spēle par medaļu
17.03.18:00*Elvi florbola līgas 1/4fināls***Kurši/Ekovalis - Lekrings
17.03.20:00*Pasaules čempionāts kērlingāLatvija - Kanāda
17.03.21:00Elvi florbola līgas 1/4finālsFBK Valmiera - Betsafe Osdog Ulbroka

* - tiešraide arī televīzijas kanālā Sportacentrs.com TV.
** - ja RVS spēlēs par bronzu, spēle sāksies 12:00, ja par zeltu - 15:00.
*** - ja spēle notiks.

     [+] [-]

, 2019-03-15 14:18, pirms 5 gadiem
WOOOW,super,ka kērlinga PČ rādis