Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

LČ fināls: Jelgavniekiem šodien otrā iespēja noslēgt sēriju

LČ fināls: Jelgavniekiem šodien otrā iespēja noslēgt sēriju
Kārlis Volodins, "Poliurs/Ozolnieki"
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas volejbola čempionāta finālsērija nonākusi līdz ceturtajai spēlei. „Biolars/Jelgava” volejbolistiem šodien Jelgavā būs otrā iespēja tikt pie zelta godalgām cīņā pret „Poliurs/Ozolnieki” komandu. Sērijā rezultāts 2-1 par labu jelgavniekiem, bet ceturtais mačs jau šodien pulksten 14.00, tiešraide LTV7.

Pēc pirmajām trim finālsērijas spēlēm rezultāts sērijā līdz trim uzvarām ir par labu aizvadītā gada čempionvienībai „Biolars/Jelgava” – 2-1. Pirmajā mačā Jelgavas komanda uzvarēja ar 3:0, bet otrajā savus pretiniekus pieveica četros setos (3:1). Sērijas trešais mačs nebija pēdējais, jo tajā panākumu svinēja „ozīši” – 3:1, tādejādi pagarinot sēriju vismaz līdz četriem mačiem. Sērijas ceturtais mačs paredzēts šodien, kad komandas atkal tiksies Zemgales Olimpiskajā centrā.

Visas sērijas laikā „Poliurs/Ozolnieki” komandas sniegums uzlabojies. Ja pirmajā mačā variantu uzvarēt nebija, tad otrajā „ozīši” jau cīnījās krietni atzīstamāk. Trešajā finālsērijas mačā viņi savu mērķi sasniedza, tiekot arī pie pirmā panākuma. Vai Ozolnieku komandai ir iespēja pagarināt sēriju līdz piektajam mačam? Jā, taču tad būs jāspēlē vēl labāk. Paredzams, ka „Biolars” tādas vaļības kā trešajā mačā nepieļaus. Ja pieļaus, varam būt droši – tiks par to sodīti. Lielisks trešajā sērija mačā bija Raimonds Vilmanis, brīvi uzservēja Armands Āboliņš. Vai šie vīri spēj aizvadīt divas tādas spēles pēc kārtas, lūkosim šodien. Skaidrs, ka „Biolars” var spēlēt tikai labāk. Iepriekšējo maču neveiksmīgi aizvadīja Mārcis Jirgensons, taču ne viņš vienīgais. Jādomā, ka šampanieša neatkorķēšana pagājušajā nedēļas nogalē Jelgavai būs pietiekams iemesls, lai šodien spēlei komanda gatavotos krietni nopietnāk. Ja „ozīši” uzvarēs arī šodien, tad varam paredzēt, ka psiholoģiskais pārsvars jau būs viņu pusē. Būs interesanti, jo ne viena, ne otrai komandai vairs nav kur atkāpties.

„Manis vadītās komandas nekad nav padevušās un nepadosies, pat pie rezultāta 0:24… Tas mūsu pretiniekiem ir jāzina,” apņēmīgs pirms ceturtās finālsērijas spēles ir Ozolnieku komandas galvenais treneris Vitālijs Birjukovs. Vai šo apņēmību šodien laukumā demonstrēs arī viņa padotie, redzēsim. Mača sākums jau pulksten 14.00, tā tiešraide LTV7 kanālā.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-04-20 11:01, pirms 11 gadiem
Par Superspēli abu komandu izpildījumā.Lai zeļ spēle aizsardzībā.Un ir cīņa,kā tāda.Ar prieku skatīšos un baudīšu voleju.
Foto: Latvijas Volejbola federācija

Kaprioti nosauc Latvijas sieviešu volejbola izlases 19 kandidātes

Latvijas sieviešu izlases galvenais treneris Daniele Kaprioti ir nosaucis 19 volejbolistes, kuras pirmdien, 29. aprīlī, sāks gatavošanos Eiropas Sudraba līgas sacensībām.
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Ap 5000 jauniešu cīnījušies par "top! kausu" volejbolā

Pagājušo svētdien, 21.aprīlī, Rīgā norisinājās 20. vispārizglītojošo skolu volejbola turnīra “top! kauss” 2024 finālsacensības. Kopumā tajās piedalījās 4772 skolēni no 602 komandām un 247 skolām, pārstāvot 34 novadus un 6 valstspilsētas. Septiņu stundu laikā tika izspēlētas 672 spēles uz 16 laukumiem, četrās grupās, ar 7 minūšu laika ierobežojumu un neierastu segumu - iekštelpu zālienā, kā arī uz diviem dažādiem grīdu segumiem.
Jānis Medenis. Foto: volejbols.lv
7

Beidzot uzvar mājinieki – "Lūši" gāž daugavpiliešus no Latvijas troņa

Latvijas vīriešu volejbola čempionu godā atgriezušies Jēkabpils "Lūši", kuri savās mājās četros setos pārspēja "Ezerzemi"/DU (25:21, 22:25, 25:18, 25:14) un finālsērijā ar 3-1 uzveica pagājušā gada čempionus daugavpiliešus, titulu izcīnot piekto reizi septiņu sezonu laikā.