Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Medenis: "Nauda nav galvenais, vēlos progresēt"

Jānis Celmiņš

Medenis: "Nauda nav galvenais, vēlos progresēt"
Ansis Medenis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas volejbolists Ansis Medenis panācis mutisku vienošanos ar vienu no Brazīlijas Superlīgas klubiem un šobrīd ieradies Latvijā, lai nokārtotu darba atļauju spēlēšanai "Volley Futuro" klubā.

Latvijas volejbolists Ansis Medenis jūlija beigās devās uz Brazīliju, lai atrādītos vairākiem vietējiem klubiem, bet šobrīd uz brīdi atgriezies dzimtenē, kur kārto darba atļauju, lai varētu spēlēt vienā no šīs valsts klubiem. Izmantojot iespēju, ka Ansis ir Rīga, portāls Sportacentrs.com sazinājās ar volejbolistu, lai noskaidrotu kā viņam gājis pēdējo mēnešu laikā. "Atrādījos divos klubos un sapratu, ka Brazīlijā treniņu apstākļi ir ļoti labi. Sākumā patrenējos klubā, kur spēlē vairāki pieredzējušie Brazīlijas izlases līderi, bet pēc tam atrādījos pēdējo divu gadu Brazīlijas čempionvienībā," stāsta Medenis.

Medenis ir vienojies ar vienu no Brazīlijas Superlīgas klubiem. "Šobrīd esmu ieradies Latvijā, lai nokārtotu darba atļauju. Viss nav tik vienkārši kā būtu, ja spēlētu Eiropā. Sarežģīts pasākums, kas varētu ievilkties aptuveni uz nedēļu. Esmu vienojies ar "Volley Futuro" kluba vadību, šobrīd viss atkarīgs no manis un jānokārto visi dokumenti."

Volejbolists stāsta, ka finansiālā ziņā līgums nebūs pārāk labs, taču uzsvars tiks likts uz meistarības slīpēšanu. "Finanses man nav svarīgākais, vēlos progresēt. Eiropas klubos tādu iespēju nav, taču tur viss ir visaugstākajā līmenī. Šobrīd man ir pēdējais laiks kļūt par kaut ko, lai nepaliktu tādā līmenī kādā esmu. Darbs tur notiek fantastiskā līmenī."

Brazīlijas Superlīgā spēlē 16 komandas. Sezona rit no novembra līdz aprīlim.

     [+] [-]

, 2009-10-18 13:57, pirms 15 gadiem
dažiem basketbolistiem ir ko mācīties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-10-18 15:00, pirms 15 gadiem
gakvenais ka cilveks saprot ka vel ir ko pieslipet
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-18 18:46, pirms 15 gadiem
ha!- paskatisimies,kadas "dziesmas" dzirdesim pec paris menesiem...

     [+] [-]

, 2009-10-18 20:00, pirms 15 gadiem
ANSI nac atpakal uz OZO!!!

     [+] [-]

, 2009-10-18 22:05, pirms 15 gadiem
TAGAD VAI NEKAD!