Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"RTU/Robežsardze" un "Biolars/Jelgava" cīnīsies par Latvijas Dzelzceļa Superkausu

Rolands Eliņš

"RTU/Robežsardze" un "Biolars/Jelgava" cīnīsies par Latvijas Dzelzceļa Superkausu
RTU/Robežsardze
Foto: Volejbols.lv

Šovakar sāksies Latvijas Dzelzceļa Superkauss volejbolā, kura finālspēles rīt būs pieejamas arī Sportacentrs.com tiešraidē.

Latvijas Dzelzceļa Superkausā piedalīsies divas Latvijas un divas Igaunijas komandas, proti, abu valstu čempiones "RTU/Robežsardze" un "Parnu VK", kā arī pagājušās sezonas vicečempiones "Biolars/Jelgava" un "Bigbank Tartu".

Visas Superkausa spēles tiks aizvadītas Rīgā, "Daugavas" sporta namā. Turnīrs sāksies šovakar 17:00 ar Latvijas komandu savstarpējo dueli, bet 19:30 paredzēts Igaunijas klubu mačs.

Līdz ar to skaidrs, ka gan rītdienas finālā (sākums 16:30), gan spēlē par trešo vietu (sākums 14:00) piedalīsies viens Latvijas klubs. Abas rītdienas spēles būs pieejamas arī tiešraidē portālā Sportacentrs.com.

Ar komandu sastāviem Superkausa spēlēm iespējams iepazīties šeit.

Savukārt divas nedēļas pēc Superkausa, sezonu sāks vīriešu Baltijas līga (iepriekš "Schenker" līga), kurā šajā sezonā startēs komandas no visām trīs Baltijas valstīm.

Latviju pārstāvēs 6 komandas – RTU/Robežsardze, VK Biolars/Jelgava, Poliurs/Ozolnieki, Daugavpils Univesitāte, ASK/Kuldīga un Jēkabpils Lūši; Igauniju 6 komandas – Parnu VK, Bigbank Tartu, Selver Tallinn, TTU, Jarvamaa VK un Rakvere, bet Lietuvu šajā sezonā Baltijas līgā pārstāvēs viena komandas – Vilnius (komandas nosaukums var mainīties).

Izmantotie resursi:
Latvijas Volejbola Federācija