Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pāvels Seļivanovs: "Tikai mamma ar tēti dod!"

Pāvels Seļivanovs: "Tikai mamma ar tēti dod!"
Komandas kapteine Kristīne Teivāne (pa labi)
Foto: www.cev.lu

Pēc jau otrās spēles, kas Eiropas U-18 čempionāta kvalifikācijas turnīrā Rīgā beidzās piecos setos, dažs labs smēja, ka komandas galvenajam trenerim Pāvelam Seļivanovam jau vairs nav jāprasa, cik sirmu matu nācis klāt – viss jau esot sirms. Gan viņš, gan Kristīne Teivāne uzsvēra, ka viss ir pašu roku (un galvu) darbs.

Vakar dramatisks zaudējums piecos setos, šodien tāda pati uzvara. Spēka patērēts daudz, un turnīra tabulā iekrāti trīs punkti no sešiem. Šodien bija iespēja pievienot vēl vienu.

Meitenēm nav iepotēts sportiskais niknums. Viņas gaida, kad pretinieces kaut ko atdos pašas, bet Balkānu valstis spēlē pēc principa – visu vai neko,” pēc mača teica uzvarētāju galvenais treneris Pāvels Seļivanovs. “Meitenēm jāatceras, ka tikai mamma ar tēti ir vienīgie cilvēki pasaulē, kas kaut ko dod. Pārējie grib tikai atņemt. Neviens neko nedāvinās.”

Arī komandas kapteine Kristīne Teivāne piekrita, ka spēles garums lielā mērā bijis atkarīgs no pašām: “Varbūt kļuvām pārāk pašpārliecinātas. Nenovērtējām pretinieces. Pārstājām emocionāli spiest uz viņām.” Vaicāta par labākajām laukumā, Kristīne atbildēja, ka “visas esam vienlīdzīgas. Visas kopā uzvaram, visas kopā zaudējam, taču, ja šodien kāda būtu īpaši jāuzteic, tad tā laikam būtu Marta.”

Izmantotie resursi:
Latvijas Volejbola Federācija

  +2 [+] [-]

, 2017-01-14 23:03, pirms 7 gadiem
Āzens, tieši kå tev piedzima virsrsksts?

     [+] [-]

, 2017-01-14 23:19, pirms 7 gadiem
Saimonss rakstīja: Āzens, tieši kå tev piedzima virsrsksts?
Tieši tāpat kā Tev - ar pirkstiem. Vai arī Tev dzimst kaut kā savādāk?

  -1 [+] [-]

, 2017-01-15 01:35, pirms 7 gadiem
SC normali grimst, autori jau komentaros psiho

     [+] [-]

, 2017-01-15 08:30, pirms 7 gadiem
Dainis Āzens rakstīja: Tieši tāpat kā Tev - ar pirkstiem. Vai arī Tev dzimst kaut kā savādāk?
Ar pirkstu neko neuztaisīsi,pat rakstu!

     [+] [-]

, 2017-01-15 08:55, pirms 7 gadiem
Saimonss rakstīja: Āzens, tieši kå tev piedzima virsrsksts?
Ko var piekasīties?