Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Ezerzeme/DU" revanšējas un zelta setā no Latvijas kausa izslēdz Limbažus

Rolands Eliņš

"Ezerzeme/DU" revanšējas un zelta setā no Latvijas kausa izslēdz Limbažus
"Limbaži/MSĢ" volejbolisti. Foto: Limbaži/MSĢ

LETA. Iepriekšējās sezonas Latvijas kausa fināliste "Limbaži"/MSĢ ceturtdien apstājās šī gada turnīra ceturtdaļfinālā. "Limbaži"/MSĢ ceturtdaļfināla atbildes spēlē viesos ar 1-3 (18:25, 25:17, 21:25, 21:25) piekāpās Nacionālās līgas vienībai "Ezerzeme"/"Daugavpils Universitāte".

Tā kā pirmajā mačā četros setos pārāk bija Limbažu volejbolisti, tad pusfinālistes noskaidrošanai vajadzēja "zelta setu", kurā pārāki ar 25:19 bija daugavpilieši.

"Zelta setā" uzvarētājiem pa pieciem punktiem guva Andrejs Šjrakovs un Sergejs Ivanovs, bet viesiem ar sešiem punktiem atzīmējās Jēkabs Dzenis.

Jau ziņots, ka trešdien pusfinālā vietas nodrošināja RTU/"Robežsardze" un "Biolars/Jelgava". Bez spēlēm pusfinālā iekļuva pašreizējie Latvijas kausa glabātāji "Jēkabpils Lūši".

Pusfināli un fināls sporta namā "Daugava" notiks 21. un 22.decembrī.

Pērn kausā triumfēja "Lūši", kas finālā piecos setos pārspēja "Limbaži"/MSĢ vienību un trofeju ieguva trešo gadu pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2019-12-12 23:49, pirms 4 gadiem
Protams, neiztikt atkal bez kļūdas LETAS izpildījumā, jo Lūši ir ieguvuši LK jau 3 reizes pēc kārtas.