Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

G.Celitāns turpinās karjeru un spēlēs Dienvidkorejā

Krišs Upenieks

G.Celitāns turpinās karjeru un spēlēs Dienvidkorejā
Gundars Celitāns lido Itālijā
Foto: pallavolomodena.com

Pēdējo gadu spilgtākais Latvijas volejbola diagonāles pozīcijas spēlētājs Gundars Celitāns nolēmis karjeru turpināt Korejā. Pieredzējušais volejbolists daudz cīnījies ar pleca savainojuma, taču tagad noslēdzis gada līgumu ar Hansae ''Woori Card'' komandu.

Pagājušajā sezonā Gundars Celitāns mocījās ar pleca savainojumu, kā dēļ praktiski visa sezonas tika izlaista. Nebija skaidrības, vai Celitāns turpinās karjeru. Pats volejbolists neslēpa, ka problēmas ir nopietnas un pieļāva, ka volejbolu varētu uzspēlēt savam priekam tepat Latvijā. Starpsezonā gan situācija ir mainījusies, un Celitāns turpinās spēlēt ārzemēs.

Latvijas pēdējo gadu spēcīgākā diagonāles pozīcijas spēlētāja nākamā mājvieta būs Dienvidkoreja. Gundars noslēdzis līgumu ar Hansae ''Woori Card''. Pagājušā gada Dienvidkorejas čempionātā ''Woori Card'' bija izteikta pastarīte - trīs uzvaras, 33 zaudējumi un pēdējā septītā vieta. Par uzvarētāju kļuva ''Rush&Cash'' volejbolisti.

30 gadus vecais Celitāns pēc trīs gadu pavadīšanas Rīgas ''Lāse/Robežsardze'' sastāvā 2007. gadā uzsāka leģionāra karjeru Francijā ''AS Kannas''. Turpinājumā sekoja Krievijas ''Lokomotiv'', trīs sezonas Ankaras "Ziraat Bankası", sezona Itālijas čempionātā ''Case Modena'', bet 2013. gadā spēlēt vēl vienā turku klubā Stambulas "Büyükşehir Belediyesi".

Izmantotie resursi:
WorldofVolley :: KOR M: Latvian opposite goes...

     [+] [-]

, 2015-07-08 17:33, pirms 9 gadiem
Cerams ka atrasts risinajums plecam! Sis virs sagadaja nemaz patikamu brizu spelejot izlase