Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Lūši" trešajā setā nolauž ozīšus, sērijā 1-2

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

"Lūši" trešajā setā nolauž ozīšus, sērijā 1-2
Foto: Facebook/SK Jēkabpils lūši

Latvija vīriešu volejbola čempionātā "Poliurs/Ozolnieki" vienībai neizdevās pēc sērijas trešās spēles iekļūt finālā, jo pēc divām uzvarām pār Jēkabpils "Lūšiem" sekoja klupiens trešajā spēlē (1-3). Mača liktenis lielā mērā izšķīrās trešajā setā, kurā "Lūši" uzvarēja ar 34:32. Sērijā rezultāts kļuvis 2-1 Ozolnieku vienības labā un nākamā spēle notiks svētdien Ozolniekos.

Sērijas pirmajās divās spēlēs „Poliurs/Ozolnieki” uzvarēja sausā, bet „Lūši” vistuvāk panākumam bijuši pirmās spēles pirmajā setā, kad izlaida uzvaru pašā seta galotnē. Otrajā spēlē Ozolniekos jēkabpiliešiem reāli apdraudēt pretinieku uzvaru nespēja.

Sērijas trešo spēli nedaudz veiksmīgāk sāka „Poliurs/Ozolnieki”, izvirzoties vadībā ar dažu punktu pārsvaru. Taču seta vidū „Lūši” pārņēma iniciatīvu, pēc vairākiem veiksmīgajiem uzbrukumiem pārņemot vadību (16:13, 19:16, 22:19). Skatītāju kvēli atbalstītie laukuma saimnieki pārsvaru noturēja līdz pat seta galotnei, uzvarot ar 25:20, kas viņiem bija pirmais uzvarētais sets ne tikai spēlē, bet arī visā sērijā.

Zaudējuši pirmo setu, „Poliurs/Ozolnieki” volejbolisti otro setu sākuši apņēmīgi un ar spēcīgām, precīzām servēm panāca trīs punktu pārsvaru, bet tuvojoties seta galotnei, viesu pārsvars pieauga līdz pieciem punktiem (11:16). Iniciatīvu no rokām ozīši otrajā setā neizlaida un uzvarēja ar 25:19, panākot 1-1.

Par spēles lūzuma punktu kļuvis trešais sets. Līdz pat seta vidum rezultāts pieauga līdzīgi, bet pēc otrā tehniskā pārtraukuma „Lūši” panāca trīs punktu pārsvaru (17:14). Seta galotnē turpinājās līdzīga cīņa, kurā uzvarētāju ilgi neizdevās noskaidrots. Daudz setbumbu bija „Lūšu” pusē, taču punktu setam pielikt nekādi neizdevās. Mājiniekiem tas beidzot bija pa spēkam un uzvarot setā ar 34:32, „Lūši” izvirzījās vadībā ar 2-1.

Ceturtajā setā atkal vadības grožus pārliecinoši savās rokās pārņēma ozīši, izvirzoties vadībā ar 8:3, taču drīz vien jēkabpilieši deficītu samazināja, kā arī panāca līdzsvaru (13:13). Skatītāju atbalstīti, jēkabpilieši izvirzījās stabilā vadībā (19:15, 23:17) un mača liktenis būtībā bija izšķirts. Ozolnieku vienībai galotnē izdevās atspēlēt trīs punktus, bet punktu mačam pielika mājinieki, uzvarot setu ar 25:21 un spēli ar 3-1.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais spēlētājs ar 16 punktiem bija Rihards Puķītis, 14 punkti Pāvela Jemeļjanova un Zigurda Adamoviča kontā, 13 punktus guva Vladislavs Blumbergs. Zaudētājiem 24 punktus atnesa Armands Āboliņš, 14 – Haralds Regža un Andis Cimoška.

Sērijā līdz trim uzvarām vadībā ar 2-1 ir „Poliurs/Ozolnieki”. Nākamā spēle notiks svētdien Ozolniekos.

Savukārt ceturtdien pusfināla sērijas trešo spēli aizvadīs RTU/”Robežsardze” un „Biolars/Jelgava”.

Latvijas čempionāts vīriešiem.

Pusfināls

DuelisRezultātsSērijā
Lūši – Poliurs/Ozolnieki3-1 (25:20; 19:25; 34:32; 25:21)1-2

Izmantotie resursi:
volejbols.lv
Mängud
- Maia

  +2 [+] [-]

, 2017-04-06 02:47, pirms 7 gadiem
Interesē vai parasts skatītājs var redzēt(kur?),kādu novērtējumu par šo spēli saņēma spēles tiesneši.....

     [+] [-]

, 2017-04-06 09:59, pirms 7 gadiem
Jā, viens no spēles tiesnešiem tā arī īsti nebija pamodies, lai tiesātu tik sīvu cīņu. Jēkabpils komandas menedžeriem (vai kam tur) tomēr ieteiktu, zinot, cik spēle ir svarīga un, ka ieradīsies pretinieku fani, tomēr nodrošināt zālē apsardzi. Citādi pāris piedzērušies Ozolnieku fani sabojāja visu gaisotni-gan līda pie tiesnešiem skaidroties, gan ņēma bumbas nost mazajiem puikām, kas apkalpoja spēli. Kauns, ka pārējie Ozolnieku līdzjutēji nevar savaldīt pāris neadekvātus čaļus. Jēkabpilī taču ir arī pašvaldības policija, vai ne? Vienam no komentētājiem ieteiktu patrenēties un iemācīties izrunāt Jemeļjanova uzvārdu - nav jau ķīniešu valoda.

     [+] [-]

, 2017-04-06 12:38, pirms 7 gadiem
Speciāli noskatījos atkārtojumu. Gandrīz visās strīdīgajās epizodēs tiesnešiem bija pilnīga taisnība, tajā skaitā arī tajā, kur 1.tiesnesis mainīja lēmumu. Ja gribat, uzlieciet uz stopkadra Jemeljanova uzbrukumu no 2.līnijas. Tur pat no paliela attāluma redzams, ka viņš nav pārkāpis to līniju, bet otrajam tiesnesim šis moments bija pilnīgi blakus. Vienīgais strīdus objekts varētu būt pēdējā izspēle, kur varēja Jēkabpilij nosvilpt kļūdu 2.piespēlē, taču šitie momenti tomēr ir lielā mērā stipri subjektīvi.

     [+] [-]

, 2017-04-06 12:49, pirms 7 gadiem
Par apsardzi piekrītu. OK. Varam fanot, taisīt troksni, kritizēt tiesnešus un kliegt, bet iet klāt cilvēkiem, kas apkalpo spēli, spēles laikā, likt "kaut ko" tiesnesim uz kāpnītēm, izmest "kaut ko" laukumā, tas jau ir "bišķi" par daudz. Atsevišķi Ozolnieku fani šoreiz ļoti nepatīkami izcēlās. Bet citādi ir pat forši, ka pretinieku fani atbrauc. Emocionāli bija lieliska spēle.

     [+] [-]

, 2017-04-06 13:13, pirms 7 gadiem
Ņema bumbas nost? Padeva bumbas un jautrojās kopā ar tiem maziem puišiem. Nevajag pārspīlēt! Protams cits jautājums, ka katrs no malas jau grib redzēt, kā grib to redzēt. Vai tad kāds no tiem puikām nesmaidīja un sūdzējās?
Un strīdīgā momentā gāja nolikt tiesnesim naudu, lai redz kā no malas izskatījās. Vismaz tiesnesis sāka normāli tiesāt, kad saprata, ka izskatījās uzpirkts vai totjiku uzlicis.
To, cik agresīvi Jēkabpils fani uzvedās gan sestdienas spēlē, kad Ozolnieku spēlētājs viens pat palūdzis apsardzei sevi līdz mašīnai pavadīt - to gan laikam Jēkabpilieši te komentāros neraksta?! Vai kad svētdien Ozolniekos kādai Poliura fanei vietējā veikalā piesējušies?

     [+] [-]

, 2017-04-06 14:04, pirms 7 gadiem
Ivulis rakstīja: Ņema bumbas nost? Padeva bumbas un jautrojās kopā ar tiem maziem puišiem. Nevajag pārspīlēt! Protams cits jautājums, ka katrs no malas jau grib redzēt, kā grib to redzēt. Vai tad kāds no tiem puikām nesmaidīja un sūdzējās?
Un strīdīgā momentā gāja nolikt tiesnesim naudu, lai redz kā no malas izskatījās. Vismaz tiesnesis sāka normāli tiesāt, kad saprata, ka izskatījās uzpirkts vai totjiku uzlicis.
To, cik agresīvi Jēkabpils fani uzvedās gan sestdienas spēlē, kad Ozolnieku spēlētājs viens pat palūdzis apsardzei sevi līdz mašīnai pavadīt - to gan laikam Jēkabpilieši te komentāros neraksta?! Vai kad svētdien Ozolniekos kādai Poliura fanei vietējā veikalā piesējušies?

     [+] [-]

, 2017-04-06 14:26, pirms 7 gadiem
Ņēma,ņēma un ne vienreiz vien... vēl pabāza zem beņķa. Baigie draiskuļi atradušies. Gribi teikt, ka tas ir normāli? Ja esi skatītājs, tad sēdi zālē nevis vazājies, kur tev nav jābūt. A ko puikas var izdarīt un kas viņiem bija jādara pret piedzērušu onku? Otrs puika pieskrēja palīgā un paķēra to bumbu.
Un kādai apsardzei tas spēlētājs palūdza viņu pavadīt? Neko nejauc? Vai tiešām Jēkabpils fani tik ilgi gaidīja, kamēr spēlētāji nomazgājas, saģērbjas un dodas uz autobusu? Un apsardze spēlē, kā jau minēts, vispār nebija ne vakar, ne sestdien.
Tas, ka Ozolnieku līdzjutēji sestdien taisīja baigo troksni ar savām "koka plaukstām" un arī vairāki skatītāji viņiem par to aizrādīja, tas gan bija.

     [+] [-]

, 2017-04-06 15:33, pirms 7 gadiem
Lolek - te ir visas spēles ieraksts, kur puisīši ar bumbām gandrīz visu laiku ir redzami. Vai vari pateikt, kurā mirklī viņiem atņēma bumbas, jo stūri, kur viņi atradās daudz maz var redzēt visas spēles garumā no dažādiem leņķiem.
Par Jēkabpils fanu agresivitāti nekļūdos, pārāk droši avoti.

     [+] [-]

, 2017-04-06 16:21, pirms 7 gadiem
Ivulis rakstīja: Lolek - te ir visas spēles ieraksts, kur puisīši ar bumbām gandrīz visu laiku ir redzami. Vai vari pateikt, kurā mirklī viņiem atņēma bumbas, jo stūri, kur viņi atradās daudz maz var redzēt visas spēles garumā no dažādiem leņķiem.
Par Jēkabpils fanu agresivitāti nekļūdos, pārāk droši avoti.
Es sēdēju netālu no "puisīšiem". Viens līdzjutējs pat tam pļēguram uzkliedza, lai atdod bumbu. Nerunā, jo tu tur nebiji.
Un visu spēli nefilmēja tikai to stūri, kur tie puikas bija. Un tas jau nevilkās stundām. Pārdesmit sekundes un viss. Cik saprotu, ka pagājušajā sestdienā tu arī te nemaz nebiji- tad kā tu vari zināt?

     [+] [-]

, 2017-04-07 16:58, pirms 7 gadiem
Lolek - es tur biju un blakus... Tāpēc ar nesaprotu, kas tie par pārspīlējumiem!