Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Miļkevičs ievēlēts par LVS ģenerālsekretāru

Andrejs Siliņš

Miļkevičs ievēlēts par LVS ģenerālsekretāru
Dmitrijs Miļkevičs
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Dmitrijs Miļkevičs, kurš līdz šim veica izlases direktora pienākumus, jaunizveidotajā Latvijas Vieglatlētikas savienības (LVS) valdē apstiprināts kā ģenerālsekretārs.

Dmitrijs Miļkevičs: "Paldies Vieglatlētikas savienības valdei par izrādīto uzticību, ievēlot mani šajā amatā. Domāju, ka esam spēcīga komanda. Mums priekšā ir daudz izaicinājumu, lai padarītu vieglatlētiku atraktīvāku un radītu iespējas ikvienam vieglatlētam realizēt savu potenciālu. Lai sasniegtu šos rezultāts, mēs strādāsim atbildīgi un kvalitatīvi."

Dmitrijs Miļkevičs ir Latvijas rekordists 600m, 800m, 1000m skrējienos telpās un 800m skrējienā stadionā. 2005. gadā uzvarējis ASV studentu (NCAA) čempionātā, ir seškārtējs Latvijas čempions 400m un 800m distancēs, divas reizes ieguvis 4. vietu pasaules čempionātā telpās, ir divu olimpisko spēļu dalībnieks, 2004. gadā izcīnot 14. vietu, bet 2008. gadā – 26. vietu 800m distancē.

Dmitrijs Miļkevičs absolvējis Nebraskas universitāti, kur ieguvis bakalaura grādu biznesa vadībā, savukārt Sanktpēterburgas valsts Ekonomikas un finanšu universitātē Dmitrijs ieguvis maģistra grādu Starptautiskajā menedžmentā.

Izmantotie resursi:
https://athletics.lv/lv/article/242...

     [+] [-]

, 2017-05-06 16:32, pirms 7 gadiem
Nesaprotu? Tur jau tā valdē ir loceklis uz locekļa un locekļa palīgi. Vēl vajadzīgs ģenerālsekretārs. Pie šī locekļa pielips vēl ducis locekļa palīgu un izpalīgu.
Čalis nepaspēja pat parādīt ko spēj ,kā izlases galvenais treneris ,bet jau steidz nākamo amatu apgūt!