Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Krūms: "Nekādu traumas priekšvēstnešu Laurai nebija"

Krūms: "Nekādu traumas priekšvēstnešu Laurai nebija"
Edvīns Krūms
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas vieglatlētikas izlases direktors Edvīns Krūms sarunā ar Sportacentrs.com pastāstīja par septiņcīņnieces Lauras Ikaunieces-Admidiņas gūto savainojumu pasaules čempionāta pirmajā disciplīnā - 100 metru barjersprintā, kas liedzis turpināt dalību šajos mačos.

"Kaut kur distances vidū Laurai pēkšņi izskrēja cauri asa sāpe. Sāpes viņa sajuta muskuļa piestiprinājuma vietā. Nekādi izmeklējumi viņai vēl nav veikti, šeit uz vietas tas arī netiks darīts. Laura brauks mājās un tad tiks veikti izmeklējumi," stāsta Krūms.

"Pirms sacensībām nekādu traumas priekšvēstnešu nebija, ko apliecina arī starts un skrējiens līdz pat piektajai barjerai. Līdz tam viss bija kārtībā. Šim savainojumam nav arī nekādas saistības ar Igaunijas čempionātā piedzīvoto kritienu. Tur viņa vienkārši sasitās, bet pēc tam treniņos jau bija skrējusi barjeras un atguvusi pārliecību par saviem spēkiem," skaidro izlases direktors.

"Laura jūtās slikti. Asaras pa gaisu," neslēpj Krūms. "Galu galā viņa uz Londonu atbrauca kā viena no favorītēm. Tāda bija arī vietējo mediju attieksme pret viņu. Ne velti atkārtojumā tika rādīts viņas skrējiens. Laura bija pretendente uz augstu vietu, tā jau ir tā lielākā sāpe."

Krūms piebilst, ka pārējiem Latvijas sportistiem nekādu veselības likstu neesot. Londonā pagaidām vēl nav ieradušās tikai tāllēcēja Lauma Grīva un soļotāja Agnese Pastare. Atgādinām, ka Ikauniece-Admidiņa pirms diviem gadiem pasaules čempionātā Pekinā izcīnīja bronzas medaļu, bet šajā pavasarī ar jaunu Latvijas rekordu (6815) ieguva trešo vietu prestižajās daudzcīņas sacensībās Gecisā.

  +4 [+] [-]

, 2017-08-05 16:02, pirms 7 gadiem
lai nebēdā, viss vēl priekšā

  +1 [+] [-]

, 2017-08-05 16:32, pirms 7 gadiem
muskuļa piestiprinājuma vietā (C)
bija slikti pieskrūvēts!

  +5 [+] [-]

, 2017-08-05 16:34, pirms 7 gadiem
Neiesildījās, kā nākas. Ziepēs tādus fizioterapeitus.

     [+] [-]

, 2017-08-05 17:32, pirms 7 gadiem
Edvīn Krūm ! Sev saulenes nopirki , vitamīnu vietā meitenei !

  -1 [+] [-]

, 2017-08-06 14:58, pirms 7 gadiem
kols00 rakstīja: lai nebēdā, viss vēl priekšā
Nekā! Daudz kas jau zudis!