Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:130, Did:0, useCase: 3

Notiks pirmās Eiropas veterānu sporta spēles

Jānis Pārums

No 2008. gada 29. augusta līdz 7. septembrim Zviedrijas pilsētā Malmē norisināsies vēl nebijis pasākums veterānu sportā – pirmās Eiropas veterānu sporta spēles, kurās startēs arī pārstāvji no Latvijas.

Sporta spēles notiks 28 sporta veidos un tajās varēs piedalīties ikviens Eiropas valstu pilsonis. Reģistrēties sacensībām jau tagad var oficiālajā mājaslapā www.emg2008.com. Reģistrācija iedalīta vairākos posmos, piemēram, reģistrējoties līdz 1. martam, tas notiek par zemāku dalības maksu, turklāt dalībnieks saņem sacensību piemiņas medaļu. Katram no sporta veidiem gan var būt dažāds beigu reģistrācijas datums, tomēr organizatori aicina reģistrēties laicīgi.

Zināms, ka šajā Eiropas veterānu "salidojumā" startēs arī Latvijas pārstāvi, ļoti ticams – kuplā pulkā. Interesanti, ka no 23. jūlija līdz 3. augustam Slovēnijas pilsētā Ļubļanā notiks 16. Eiropas veterānu čempionāts vieglatlētikā (šogad mūsējie ļoti sekmīgi startēja pasaules meistarsacīkstēs, izcīnot vairāk nekā desmit medaļas – aut.), neiztiks bez augstākā līmeņa čempionātiem arī komandu sporta veidos. Veterānus gaida sporta notikumiem bagāta vasara un rudens.

Izmantotie resursi:
www.emg2008.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-19 08:34, pirms 16 gadiem
Veco sportistu salidojums ir veiksmīks pasākums. Latvijas džudo veterāni jau otro gadu no eiropas čempionāta ved medaļas. Man agrāk likās ka viss ir tā...
bet te viss ir ļoti nopietni. Citi cīnās tā ka liekās ka viņš vel pa senjoriem var startēt. Mēs pēc pasaules č. arī noteikti startēsim.

     [+] [-]

, 2007-12-24 12:16, pirms 16 gadiem
Tas ir ļoti apsveicams pasākums visiem aktīvajiem sporta veterāniem un paver plašas iespējas nopietni gatavoties un saniegt labus rezultātus,ko mūsu Latvijas sporta veterāni ar izciliem startiem jau ir pierādījuši,startējot Eiropas un Pasaules čempionātos.
Ārī man sports ir ļoti tuvs un piedalos visos Latvijas mēroga sporta veterānu mačos,tomēr ļoti žēl,ka ar saspringto darba grafiku nevarēšu piedalīties Eiropas veterānu sporta spēlēs.
Novēlu visiem Latvijas sporta veterāniem(jo sevišķi Tukuma) Olimpiskajā 2008.gadā labu,stipru veselību,neatlaidīgus treniņus un saniegt augstas virsotnes pārstāvot mūsu mazo Latviju Eiropas un Pasaules čempionātos!!!