Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1459, Did:0, useCase: 3

"Bikram Yoga piedāvā - Anything is possible!"

Sportacentrs

Vai Tu esi gatavs nodefinēt savus patiesos mērķus un vēlmes?
Vai Tu esi gatavs uzlabot savu līdzšinējo dzīvi?
Vai Tev ir sapņi, kas nav piepildījušies?

Ja Tava atbilde ir “jā” uz kādu no iepriekš minētajiem jautājumiem, Tevi varētu ieinteresēt prezentācija „Viss ir iespējams” un atklāta tikšanās ar dzīves koučeru Džeiku Goertzenu (Jake Goertzen), ko organizē Bikram Joga studija 23.martā 11:00 Maritim Park Hotel viesnīcā, Rīgā.

Nāc un paklausies Džeika dzīves stāstu, un kļūsti par daļu no auditorijas, kas vēlas rast atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem. Kas zina, varbūt Tu iegūsi atbildi uz jautājumiem, kas dos Tev iespēju atklāt savas spējas! Kā ari būs unikāla iespēja nofotogrāfēties ar izslavēto Stenlija gredzenu un aci pret aci patīkamā gaisotnē aprunāties ar Džeiku.

Pateicoties Bikram Yoga studijai šo tikšanos būs iespējams apmeklēt arī palīdzēsim.lv jauniešiem.Viņiem tas ir ļoti svarīgs un vērtīgs pasākums, kas nozīmē sociālās integrācijas pieredzi. Pasākuma laikā visiem apmeklētājiem būs iespēja atbalstīt sociālās integrācijas pasākumu 20 jauniešiem, kas26. aprīlī dodamies uz Kokneses kokaudzētavu, lai kopīgiem spēkiem paveiktu lietderīgu un nozīmīgu darbu Latvijas labā – stādītu jaunās eglītes. Daļa no ienākumiem par biļešu tirdzniecību tiks ziedoti šī pasākuma atbalstīšanai.

Iepriekšpārdošanā biļetes var iegādāties Biļešu Servisa kasēs vai internetā Biļetes - BIĻEŠU SERVISS : KATRAM SAVU..., kā arī Bikram Yoga administrācijā:
Biļetes cena - 15,00 LVL.
Bikram Jogas apmeklētājiem - 12.LVL*
Jogas Kluba biedriem - 9,00 LVL*

Bikram Jogas apmeklētāji un Jogas Kluba biedri biļetes par īpašajām cenām var iegādāties administrācijā vai ar pārskaitījumu.

Uzzini vairāk informācijas par pasākumu
Uzzini vairāk par Jake Goertzen
Informācija par palīdzēsim.lv projektu