Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1459, Did:0, useCase: 3

Autors: Sportacentrs

"Bikram Yoga piedāvā - Anything is possible!"

Vai Tu esi gatavs nodefinēt savus patiesos mērķus un vēlmes?
Vai Tu esi gatavs uzlabot savu līdzšinējo dzīvi?
Vai Tev ir sapņi, kas nav piepildījušies?

Ja Tava atbilde ir “jā” uz kādu no iepriekš minētajiem jautājumiem, Tevi varētu ieinteresēt prezentācija „Viss ir iespējams” un atklāta tikšanās ar dzīves koučeru Džeiku Goertzenu (Jake Goertzen), ko organizē Bikram Joga studija 23.martā 11:00 Maritim Park Hotel viesnīcā, Rīgā.

Nāc un paklausies Džeika dzīves stāstu, un kļūsti par daļu no auditorijas, kas vēlas rast atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem. Kas zina, varbūt Tu iegūsi atbildi uz jautājumiem, kas dos Tev iespēju atklāt savas spējas! Kā ari būs unikāla iespēja nofotogrāfēties ar izslavēto Stenlija gredzenu un aci pret aci patīkamā gaisotnē aprunāties ar Džeiku.

Pateicoties Bikram Yoga studijai šo tikšanos būs iespējams apmeklēt arī palīdzēsim.lv jauniešiem.Viņiem tas ir ļoti svarīgs un vērtīgs pasākums, kas nozīmē sociālās integrācijas pieredzi. Pasākuma laikā visiem apmeklētājiem būs iespēja atbalstīt sociālās integrācijas pasākumu 20 jauniešiem, kas26. aprīlī dodamies uz Kokneses kokaudzētavu, lai kopīgiem spēkiem paveiktu lietderīgu un nozīmīgu darbu Latvijas labā – stādītu jaunās eglītes. Daļa no ienākumiem par biļešu tirdzniecību tiks ziedoti šī pasākuma atbalstīšanai.

Iepriekšpārdošanā biļetes var iegādāties Biļešu Servisa kasēs vai internetā Biļetes - BIĻEŠU SERVISS : KATRAM SAVU..., kā arī Bikram Yoga administrācijā:
Biļetes cena - 15,00 LVL.
Bikram Jogas apmeklētājiem - 12.LVL*
Jogas Kluba biedriem - 9,00 LVL*

Bikram Jogas apmeklētāji un Jogas Kluba biedri biļetes par īpašajām cenām var iegādāties administrācijā vai ar pārskaitījumu.

Uzzini vairāk informācijas par pasākumu
Uzzini vairāk par Jake Goertzen
Informācija par palīdzēsim.lv projektu


Latvijas burātāji uzvar starptautiskā regatē “Skradin Cup”

Kapteiņa Artūra Mecberga komanda ar jahtu “Dufour 41” uzvarējusi starptautisko regati “Skradin Cup’24” (Horvātijā). Četrās sacensību dienās ļoti mainīgos laika apstākļos (no pilnīga bezvēja līdz vētras stipruma brāzmām, no mierīgas līdz bangojošai jūrai), tika veiktas četras sacīkstes.
Latvijas sportisti Pjončhanas spēļu atklāšanā 2018. gada 9. februārī. Foto: EPA/Scanpix
97

Vai jārīko tautas nobalsošana par Olimpisko spēļu norisi Siguldā?

Īsā atbilde – tautas nobalsošana nav jārīko, jo vairāk nekā 100 miljonu notriekšanu šauros nišas sporta veidos var atbalstīt tikai valsts naudas un slavas kāri nekauņas.
Kārlis Būmeisters. Foto no K. Būmeistera personīgā arhīva.
1

Mūziķis Kārlis Būmeisters trešo reizi startēs “Ironman” sacensībās Tallinā

5. augustā Tallinā “Ironman” sacensībās trešo reizi startēs mūziķis Kārlis Būmeisters, mērojot “pusīti” no dzelzsvīru distances jeb 70,3 jūdzes – 1,9 km peldus, 90 km uz velosipēda un 21,1 km skriešus. Nozīmīgo distanci pasaulē plaši pazīstamajā “Ironman” triatlonu seriālā mūziķis plāno veikt aptuveni piecu stundu laikā.