Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Sevastova un Kuļikova zaudē dubultspēli centrālajā kortā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sevastova un Kuļikova zaudē dubultspēli centrālajā kortā
Anastasijas Sevastovas un Reginas Kuļikovas duetam Vimbldona nebija tik veiksmīga kā Parīze
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Latvijas un Krievijas tenisistu duets Anastasija Sevastova un Regina Kuļikova šodien piedzīvoja zaudējumu Vimbldonas „Grand Slam” dāmu dubultspēļu turnīra pirmās kārtas spēlē. Cīnoties centrālajā kortā viņas ar 3:6, 3:6 piekāpās Jeļenai Baltačai (Lielbritānija) un Olgai Savčukai (Ukraina).

Ceturtdienas vakarā pie spēlēšanas Vimbldonā tika arī Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova. Viņai pārī ar krievieti Reginu Kuļikovu bija jāaizvada dubultspēļu turnīra pirmās kārtas spēle pret Jeļenu Baltaču (Lielbritānija) un Olgu Savčuku (Ukraina). Līdz pat spēles sākumam nebija skaidrs, kurā kortā notiks mačs, bet pēc tam, kad maču pabeidza Rafaels Nadals un Robins Hāse, organizatori šo dāmu dubultspēli nolēma iecelt centrālajā kortā – visticamāk tāpēc, ka spēlēja mājiniece Baltača. Par spēles favorītēm bukmeikeri uzskatīja Sevastovu un Kuļikovu, kuras kopā tika pie vienas uzvaras „French Open” turnīrā. Jāpiezīmē, ka Kuļikovai Vimbldonā ļoti labi sekmējas arī vienspēlēs – pārvarētas jau divas kārtas.

Spēli ar servi iesāka Latvijas un Krievijas duets (servēja Kuļikova) un izvirzījās vadībā, tomēr šī bija vienīgā reize, kad viņas tika vadībā. Trešajā, ceturtajā un piektajā serves geimā uzvarēja serves uzņēmējas, kas vadību jau deva abām ukrainietēm (Baltača arī ir dzimusi Ukrainā, bet pārstāv Lielbritāniju). Arī seta turpinājumā labāk sekmējās Baltačai un Savčukai, kuras demonstrēja krietni labāku spēli pie tīkla, kamēr Sevastova un Kuļikova brīžiem nesapratās, skrienot pēc bumbiņas uz gala līnijas. Galarezultātā zaudējums setā ar 3:6.

Otrā seta pirmajā geimā Sevastova un Kuļikova tika pie divām , kad kļūdas pieļāva sāncenses, tomēr realizēt tās neizdevās. Trešajā geimā Anastasija un Regina tika pat pie trijām breika iespējām, taču arī šoreiz tikt vadībā neiznāca. Par neizmantotajām iespējām Sevastova un Kuļikova tika sodītas – sestajā geimā liepājniece pieļāva vairākas kļūdas pie pašas serves un zaudēja geimu (2:4). Lai arī breiks uzreiz tika atgūts, tomēr vēlreiz zaudēta serve pārsvītroja visas cerības uz uzvaru mačā – zaudējums arī otrajā setā ar 3:6 un turnīrs galā.

Par piedalīšanos dāmu dubultspēļu turnīrā Sevastova ieguva 5 reitinga punktus, kā arī 2625 mārciņu lielu naudas prēmiju. Nākamais turnīrs liepājniecei plānots jau nākamnedēļ – viņa pieteikusies ITF sērijas sacensībām Itālijas pilsētā Kuneo. Turnīra balvu fonds – 100 000 ASV dolāru.

Izmantotie resursi:
wimbledon.org

  -2 [+] [-]

, 2010-06-24 22:58, pirms 14 gadiem
Nu vakar kārtīgi vismaz pasvinēja izskatās.

     [+] [-]

, 2010-06-24 23:03, pirms 14 gadiem
Netceros, kad peedeejo reizi biju skatiijies dubultspeeli, tachu likaas ka pretinieces ir daudz labaak saspeeleejushaas.

Mulsinaaja Sevastovas biezhaa blieshana preniniechu biezhnjaa pa diagonaali, kad "sliiedes" pa liiniju bija pavisam briivas

     [+] [-]

, 2010-06-24 23:03, pirms 14 gadiem
Cerams Lībietis tiks pamatturnīrā. Kanepe dubultspēlēs vinneja. Tā kā baltieši vēl nav izslēgti no turnīra.

     [+] [-]

, 2010-06-24 23:05, pirms 14 gadiem
Bam Bam rakstīja: Netceros, kad peedeejo reizi biju skatiijies dubultspeeli, tachu likaas ka pretinieces ir daudz labaak saspeeleejushaas.

Mulsinaaja Sevastovas biezhaa blieshana preniniechu biezhnjaa pa diagonaali, kad "sliiedes" pa liiniju bija pavisam briivas
Parīzē saspēle vedās daudz labaak.. nez, varbuut uz zaalaaja nemaz nesanaaca patreneeties kopaa, zinot ka Kuljikovai vienspēles labi iet..

     [+] [-]

, 2010-06-24 23:08, pirms 14 gadiem
A ko ta Janka Cīrulis nelīgo ?

  +9 [+] [-]

, 2010-06-24 23:09, pirms 14 gadiem
Del_Narciso rakstīja: A ko ta Janka Cīrulis nelīgo ?
Līgas līgo, Jāņi jāņo..

  +1 [+] [-]

, 2010-06-24 23:15, pirms 14 gadiem
Jānis Cīrulis rakstīja: Līgas līgo, Jāņi jāņo..
nu tas jau viens un tas pats