Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Sevastova piekāpjas Eninai

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sevastova piekāpjas Eninai
Anastasija Sevastova
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova pirmdienas vakarā nespēja pārvarēt Vimbldonas „Grand Slam” sieviešu vienspēļu turnīra pirmo kārtu. Lai gan liepājniece aizvadīja labu maču, tomēr ar to bija par maz, lai uzvarētu vismaz setu pret kādreizējo WTA ranga līderi, divkārtējo Vimbldonas finālisti Žutīni Eninu – 4:6, 3:6.

Vimbldonas „Grand Slam” turnīra pirmajā spēļu dienā kortos devās arī Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova. WTA ranga 57. vietu ieņemošā liepājniece ar izlozes labvēlību savā otrajā Vimbldonas pamatturnīrā nevarēja lielīties – pretiniekos kādreizējā WTA ranga līdere, divkārtējā Vimbldonas fināliste Žustīne Enina. 28 gadus vecā beļģiete šogad atgriezās profesionālajā tenisā pēc pusotra gada pārtraukuma un jau spējusi uzvarēt divos WTA turnīros (arī pagājušajā nedēļā Hertogenbošā uz zālāja), kā arī rangā tikt līdz 16. vietai. Bukmeikeru prognozēs Sevastovai netika atvēlētas daudz izredzes cīnīties par uzvaru – Eninai tika prognozēts panākums ar vismaz sešu geimu pārsvaru.

Spēle 12. kortā iesākās nedaudz pēc 19:00 pēc vietējā laika. Izlozē pirms mača uzvarēja Sevastova un izvēlējās sākt ar servi. Tas palīdzēja tikt vadībā – vairākas labas serves un eiss noslēgumā. Enina bez lielām pūlēm izlīdzināja rezultātu, bet nākamajā geimā arī pārņēma vadību – Anastasija kļūdas un Eninas veiksmes serves uzņemšanā ļāva beļģietei tikt pie trijām breikbumbām un realizēta tika otrā. Iedzinējas lomā Sevastova gan nebija uz ilgu brīdi. Ceturtajā geimā Eninai nesekmējās ar servi, Anastasijai izdevās labi uzbrukumi un rezultāts kļuva neizšķirts. Nākamajos geimos tenisistes lieliski servēja un rezultāts turpināja augt līdzīgi (4:4), bet devītais geims Anastasijai neizdevās. Beļģietei atkal izdevās labi uzņemt servi un otro reizi setā viņa tika priekšā. Iespēju izservēt setu viņa garām nelaida, noslēdzot to ar vēl četrām uzvarētām izspēlēm pēc kārtas – 6:4.

Otrā seta pirmajā geimā Enina atkal tika pie divām breikbumbām, kad Sevastovas raidītā bumbiņa nokrita tikai nedaudz aiz līnijas. Tomēr ar labiem uzbrukumiem liepājniece atspēlējās un tika vadībā. Eninas serves geimā arī izdevās uzvarēt trīs izspēles, tomēr līdz breika iespējai mūsu sportiste netika. Vadība tika saglabāta arī pēc trešā geima, kad izšķirošo izspēli Anastasija uzvarēja ar skaistu spēli pie tīkla, un arī pēc piektā geima (3:2), kura laikā mūsu sportiste nodemonstrēja pretiniecei saīsināto sitienu paraugstundu. Diemžēl septītais geims Sevastovai bija neveiksmīgs – pēc Anastasijas dubultkļūdas Enina tika pie breika iespējas un to uzreiz realizēja. Atgūties no šīs neveiksmes vairs neizdevās – zaudēts gan Eninas serves geims gan arī nākamais pie savas, un Vimbldonas vienspēļu turnīrs liepājniecei bija galā – 4:6, 3:6.

Mačā, kas ilga 59 minūtes, abas tenisistes pieļāva vienlīdz daudz kļūdu (15 Eninai, 14 Sevastovai 14), bet pretiniecei divreiz vairāk veiksmīgo uzbrukuma sitienu (24:12). Zaudējums turnīra pirmajā kārtā liepājniecei deva 5 reitinga punktus, kā arī 11 250 mārciņu prēmiju. Lielākais ieguvums gan varētu gūt pieredze, kas gūta pret šāda līmeņa tenisisti. Kopumā cīņas Vimbldonā Anastasija gan vēl nav beigušās – kopā ar krievieti Reginu Kuļikovu mūsu tenisiste spēlēs arī dubultspēlēs, kur pirmajā kārtā tiksies ar Jeļenu Baltaču un Olgu Savčuku.

Izmantotie resursi:
wimbledon.org

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-06-21 22:09, pirms 14 gadiem
Nav slikti

  +2 [+] [-]

, 2010-06-21 22:09, pirms 14 gadiem
Bik pietrūka, i pieredzes, i meistarības.

  +1 [+] [-]

, 2010-06-21 22:10, pirms 14 gadiem
Laba spēle, bet enina tomēr cits līmenis...

  +4 [+] [-]

, 2010-06-21 22:10, pirms 14 gadiem
Nu žēl... bet bij jau gaidāms. paldies par cīņu.

  +4 [+] [-]

, 2010-06-21 22:10, pirms 14 gadiem
Padaudz kļūdiņu

  +1 [+] [-]

, 2010-06-21 22:10, pirms 14 gadiem
lai gan zaudēja, nav nemaz tik slikti, pat cienīgi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-06-21 22:11, pirms 14 gadiem
Es priecāšos par šo zāģi .. kā nekā laba spēle .. aa un Janka tu tiešām neaizbrauci uz Londonu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-06-21 22:12, pirms 14 gadiem
Domāju, ļoti atzīstams sniegums! Labu "dopeli"!

  +1 [+] [-]

, 2010-06-21 22:12, pirms 14 gadiem
Gan jau pienāks arī Anastasijas kārta, spēlējot ar tādām pretiniecēm, ceļas arī pašas spēlēšanas līmenis. Nākamreiz uzvarēs!

  -3 [+] [-]

, 2010-06-21 22:13, pirms 14 gadiem
Enina top 3 speleetaaja

  +5 [+] [-]

, 2010-06-21 22:15, pirms 14 gadiem
Nenoticēja sev, ka var uzvarēt. Pēc 1. dubultās, beigas aizgāja pašplūsmā. Jānotic sev. Tie tituli visi ir pagātne.

  -1 [+] [-]

, 2010-06-21 22:15, pirms 14 gadiem
Visu cieņu Anastasijai, ka mana prognoze 0-6 0-6, nepiepildijās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-06-21 22:17, pirms 14 gadiem
Nekas labi nocīnijās!!!

     [+] [-]

, 2010-06-21 22:20, pirms 14 gadiem
Anastasija nospeeleeja cienijami- labaak kaa biju gaidiijis peec nesekmiiga starta French Open. Setus saaka labi tachu zaudeeja koncentraaciju to galotnees. Enina bija manaami agresiivaaka garajaas izspeelees.

Izskataas, ka pie serves piestraadaajusi. Tas ljauj ar optimismu gaidiit naakoshos turniirus

 +14 [+] [-]

, 2010-06-21 22:20, pirms 14 gadiem
masalskis123 rakstīja: ATkal sāks mīnusu birumu kas jus slimi ar to s'.uda Burn bļin Maximā pa lēto var dabūt uz atlaidēm!!
esi gan tu mazliet dumjš, ne jau te dēļ kaut kāda kunģa čūlas veicinātāja cinās, bet dēļ tā, lai pokemons uz sava nika ieraudzītu uzrakstu Labākais komentārs, kas ienes krāsas viņa nožēlojamajā, pelēkajā dzīvē.....

     [+] [-]

, 2010-06-21 22:21, pirms 14 gadiem
tikai 1/8 par Sevastovas uzvaru..anyways,labi nospēlēja

     [+] [-]

, 2010-06-21 22:21, pirms 14 gadiem
Kur palika tas čalis, kas teica, ka viņa zaudēs 0:6 0:6?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-06-21 22:31, pirms 14 gadiem
viss vēl priekšā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-06-21 23:11, pirms 14 gadiem
bet nu visu cieņu !

     [+] [-]

, 2010-06-22 00:07, pirms 14 gadiem
Cienīga spēle, tomēr Enina ir krietni pieredzējušāka spēlētāja. Bet nu viss vel priekšā Sevastovai, tik jaturpina spēlēt un jakrāj pieredze Veiksmi!

     [+] [-]

, 2010-06-22 00:22, pirms 14 gadiem
arī es atvainojos par 26 26. Nastja malacis, pacīnījās !

  -4 [+] [-]

, 2010-06-22 03:15, pirms 14 gadiem
Predators rakstīja: Žēl,ka Sevastova zaudēja un Gulbis nepiedalās šajā turnīrā!
redzeees, es dmaa, ka Gulbim arii ir pa speekam panjemt, piem., kaut wai U$$$A...atpuutiisies un ta Gulbis wisiem paraadiis, kur Gulbji ziemo!!!

es te it kaa par tenisu domaajot & reizee priecaajoties par Cienīgu Nastjas spēli (ko, manupraat, portaals vareeja atrast un apziimeet kaut kaa tomeer cieniigaak, nevis tikai nodrukaajot web-labaa pie shot-news sadalas tikai to, ka "Sevastova piekāpjas..." , bet vareeja tachu arii uzrakstīt tut kau vai taa: "Anastasija nospēlē cienīgi!"

Tad noteikti mums visiem kaadu dienu sanāks un tad arii pie mums būs weel ceriigaak & weel optimistiskaak & mazāk mistiskāk...,
un wispaar wisi wisu war!!! un - No War! Gaisma ir paari wisam!!!

...wispaar, jau jaapiekriit, ka Gaisma, taa ir tāda parādība, kas jebkuraa gadiijumaa pie jebkuriem apstakļiem ir Optimistiska & ir Apsweicama parādība! bet varūt lai mums visiem vairs nerādītos, bet mēs tie$$$aam sajustu, ka mēs varam&daram, ja sekojam gai$$$ai doma, kura, piem., kaut warētu būt ieguldīta sporta&kultuuras wispaareejaa kultiveeshanaa!!!

iedomaajieties tik: simpātiskajai&jaunajai Liepājniecei mees - kaut wai izbiju$$$ie sportisti, mees vienmēr varētu novēlet veiksmi Nastjai, jo ta arīnoteikti palīdz! Bez weiksmes nebūs arī Gaismas, jo veiksme nāk no Gaismas stara - atvasiniet no kriewu.walodas = tas vienkaar$$$i ir kaut wai tas pats wecais labai, kuru tautā sauc par LUČU!

nu luuk, nu war jau dažreiz varbūt arī uz "Tjomku" wai cuuceni arii dažreiz vinnēt (un tas arii ja paliidz weismes maate!), bet galwenais jau ir ticiiba labajam, ka tas ir iespejams! skaidrs, ka pēc tumsas nāks Gaisma, bet tapat kā futbola - bumbai ir jāīet pretī!!!

Taa ka man jaaizsaka tikai sawa kurzemnieka nozheela par to, ka latvie$$$i dažkart ar sawu vēso neprasmi priecāties no Sirds, tikai parāda to, ka nevis viņi patie$$$aam virzās uz gaismu tuneļļa galaa, bet letiņi kā tādi lētiņi tik turpina tajaa Tunelii tupeet un tiiksminaaties par gaismu turpat tunelii pie sienas, it kaa Wisi vienlaiciigi staaveetu daudzstaavu staavlaukumos daudzajos "pirk&paardot" centros un vienlaiciigi ciitiigi censtos izpeetiit neizpeetamo!

piem., ja dazgkaart Latvija ir tā, ka līdzīgi šajā Nastjas labajā piemēra, ka tik&taa letinji bik jau pačurkstēs&paželosies, ka tomēr zaudējusi....bet viņi nepietiekami nav pat priecājušīes kaut wai tad, kad rezultaats kaut reizi $ajaa speelee bija 15:0 Nastjas labaa!

Jebkura Latvijas pilsoņa panākums ir tikai apsweicams & visiem mums newis tikai tiem pa$$$izredzetajiem), un ar laiku ar $$$aadiem panaakumiem viss naaks tikai par labu, jo tadc buutu jaapriecaajaas kaut wai par to vien, ka mums wispaar ir iespēja te, kaut kaados ee-delfos,n.p, apspriest $aadu lielisku notikumu kaut wai zaudeejums, tomeer nevar nepiekrist tiem jau saakumaa piemineetajiem citaatiem no romantiskaa pesimisma latvie$$$u literatuuras paaarstaavja dzejnieka Raiņa, ka Gaisma naaks! bet patiesiibaa jau taa wisu laiku ir ar Mums, vajag tikai to gai$$$o & prieciigo speet ieraudziit!! piemeeram, mani priecee kaut wai tas fakts vien, ka - kaut gan Nastja tomēr piekaapaas, bet Viņa parādīja, ka var & Viņai labi sanāk spēlēt $$$aadaa Aristokrātiskā & Akadēmiskā turniiraa & Galwenais, ka to wisu raadiija pa TW un tur daudz miljoni varēja redzet arī to, ka arī ar mazajaa ziemeļu Latvijā var iegūtu ne tikai labu izglītibu, bet arī ar nopietnu attieksmi sasniegt tādu attieksmi, lai tikai trennējoties pārswarā tikai Liepājas mājigo kāpu kortos, kur dažkārt mēdz valdīt mānīgi&viltīgi vejeļi, tomēr tur arī var tādi mazi bērneļi labi trennējoties, var iemācīties visādas taadas mazaas sportiskas viltības, kas dazhkaart labaa noziimee pietrukkst tiem maniem pesimistiski, mazliet mistiski, bet tomēr optimistiskajiem letinjiem

priecee, ka patiesiibaa visai pasaulei skatoties $o spēli, vai pat tikai dzirdot par to neskaitāmos rietumu ziņu kanālos, wisiem tie$$$aam patika gan Nastjas atzīstamā spēle, gan arī tas, ka tādai mazai zemei kaada ir Latvija, arī taadaa ir iespējas reaizēt visu potenciālu! Iedomājieties, ja Latvijas vārds $aadaa teicamaa veidaa tiktu (un arii tiks!) veel wairaak daudzinaats! sanaak, ljoti wienkaar$$$i - sabiedriibai vajadzeetu censties buut tik sapraatiigai aptwert, ka newaig karstu streb&apreibt no kapitālisma! waltij buutu jaaiegulda sporttaa un kultuuraa, un sportaa kaa kultuuraa, taa lai visas tautas kultuuraa buutu veseliiga domaa$$$ana! Piem., $aadaa weidaa,
piem., kaut wai Gulbis, tiks U$A turniiraa pataalu, un tad wisi buus staraa!! un tas ir pamatoti, jo juus buusiet taas pashas Gaismas aplaimoti! es piem., pricaatos, ja tad, kad valsts buus diemžēl nolaizta galigi līdz kliņķim, tad gan varētu pienākt tādi laiki, ka tiem trekno gadu uzdzīvotājiem pa$$$iem vien būs jāiet un jāspēlē, lai paprovee pashi uzspeeleet un tad padomaa, vai tie$$$aami mums visiem, ja visi kopīgi ar valsti ieguldīs Labo Energiju, lai, saprātīgi rīkojoties, tiektos uz taadu dziiwes kultūras līmeni ka apkaart valdiitu =
eko dziiwes veida piekriteeji un wisi wareetu weseliigi sekot liidzi, kaa Latvija, piem., uzvar Pasaules Kausaa modernajā pieccīnā piem.,...kaut wai - sportam WISU Cieņu!!! taa ir vistie$$$aakaa kultuuras sastavdaļa - piemeeram, ja juus no Sirds skataties kaut vai tagad - Pasaules Kausu, tad juus wisu $ito jau zinaat...
...un ja ar labu domu weel atceraas, ka Latvijas komanda pie veiksmes maamuliņas palīdzības, kuru kailaa veidaa ziemeļnieciskā cinismā iznīcināja Ziemeļu pareizais un starp citu no ES neatkarīgais kaimiņš no NOrvēģījas...bet lai nu paliek, jo optimistiski raugoties tai Gaismas wirzienaa, varbuut ka mees vareetu braukt uz Braziiliju 2014!! - tur ir daudz seni letiņu izceļotāji, kuri neskatoties uz to, ka vēl JOPROJĀM, ik ilgi & taalu esot prom no dzimtajām priežu saknēm pie Baltijas okeāna, ir spēju$$$i saglabāt latvie$$$u kultuuru! iedomaajieties, kas tad RioDažaneiro Latvijai buutu par varenu atbalstu tribiinees!!

...iisteniibaa...kadreiz točna lētiņiem pienāks taadi laiki (ko citas tautas pat nespeej murgos nosapnot), ka, piem., vienu dienu Kultuurai&sportam turpmāk tie$$$aam wairs nebuus nauda!! aarpraac...

nu, wo, un tad wareetu likt tai Saima nobalsot, ka, sakara ar to, ka nau vairs, kas spēlē, tad uz Kaarteejo jebkaadu no pasaules čempionātiem wai kultuuras forumiem, kur Latvija varētu piedalīties(un vienalga pat kādā pasākumā!), wai tas buutu basketbols vai futbols vai hokejs vai jebkur$ cic kultuuras notikums, piem., ērģeļmūzikas un operas festivāli...nu luuk, teoreetiski veel wareetu reiz buut taa, ka ka - sakarā ar to, ka Naakamaas Sezonas Budzets (NSB) ir jau beidzies, tad taa Saima nolemj, ka tiem, kas tajos sawos 7os treknajos gados ir jau noeedies, tad vinam vajadzētu rimties un sākt gatavoties atpelnīt&atstrādāt par tautai nodarītajiem morālajiem kaitējumiem! Piemēram, Saima norīko un kulturaali paluudz, piem., Godmani pārstāvet Latvijas valsti Deiwisa kausaa tenisa kortos, cik nu vien veel varētu...nee tie$aam, bez jokiem, jo nu veteraanu machos vinshs tiiri labi weel vareetu pacensties! Bet taa kaa jau to tiiro piķi jau daudz tajos weteraanu kraanu machos nevar dabuut, nu vismaz pagaidaam, kad $$$ajaa komerciaali uzceptajaa pasaulee, iecieniitaakie ir citi lielie mači! tad nu luuk, Iwars wareetu ar sawu wariigo kapitaalu inwesteet vismaz tik cik salien westiitee, un lai paliidzee tam tenisam un sportam un kultuurai un labklaajiibai augt!!!
a piem., Klaviiti vareetu 4.ajaa mainjaa laist, ali jauc pretiniekiem Valuutas Fonda uzbrukumus tagad....a Einaars uz aviaacijas $owu vareetu pretendeet! un vispaar wisiem wajag visu speet!!!

skat, kaut vai $odienas patiesiibaa labaa veests, par to, ka taadas mazaas Latvijas lielaa tenisaa prasmiigaa Kurzemes pārstāve Anastasija var un dar cik Vina var, un viņai arī sanāk! jaatbalsta arī Latvijas sievie$$$u komandas panaakumi!!!

ar Cieņu, bez cīņas!

  +1 [+] [-]

, 2010-06-22 09:11, pirms 14 gadiem
uldiso rakstīja: redzeees, es dmaa, ka Gulbim arii ir pa speekam panjemt, piem., kaut wai U$$$A...atpuutiisies un ta Gulbis wisiem paraadiis, kur Gulbji ziemo!!!

es te it kaa par tenisu domaajot & reizee priecaajoties par Cienīgu Nastjas spēli (ko, manupraat, portaals vareeja atrast un apziimeet kaut kaa tomeer cieniigaak, nevis tikai nodrukaajot web-labaa pie shot-news sadalas tikai to, ka "Sevastova piekāpjas..." , bet vareeja tachu arii uzrakstīt tut kau vai taa: "Anastasija nospēlē cienīgi!"

Tad noteikti mums visiem kaadu dienu sanāks un tad arii pie mums būs weel ceriigaak & weel optimistiskaak & mazāk mistiskāk...,
un wispaar wisi wisu war!!! un - No War! Gaisma ir paari wisam!!!

...wispaar, jau jaapiekriit, ka Gaisma, taa ir tāda parādība, kas jebkuraa gadiijumaa pie jebkuriem apstakļiem ir Optimistiska & ir Apsweicama parādība! bet varūt lai mums visiem vairs nerādītos, bet mēs tie$$$aam sajustu, ka mēs varam&daram, ja sekojam gai$$$ai doma, kura, piem., kaut warētu būt ieguldīta sporta&kultuuras wispaareejaa kultiveeshanaa!!!

iedomaajieties tik: simpātiskajai&jaunajai Liepājniecei mees - kaut wai izbiju$$$ie sportisti, mees vienmēr varētu novēlet veiksmi Nastjai, jo ta arīnoteikti palīdz! Bez weiksmes nebūs arī Gaismas, jo veiksme nāk no Gaismas stara - atvasiniet no kriewu.walodas = tas vienkaar$$$i ir kaut wai tas pats wecais labai, kuru tautā sauc par LUČU!

nu luuk, nu war jau dažreiz varbūt arī uz "Tjomku" wai cuuceni arii dažreiz vinnēt (un tas arii ja paliidz weismes maate!), bet galwenais jau ir ticiiba labajam, ka tas ir iespejams! skaidrs, ka pēc tumsas nāks Gaisma, bet tapat kā futbola - bumbai ir jāīet pretī!!!

Taa ka man jaaizsaka tikai sawa kurzemnieka nozheela par to, ka latvie$$$i dažkart ar sawu vēso neprasmi priecāties no Sirds, tikai parāda to, ka nevis viņi patie$$$aam virzās uz gaismu tuneļļa galaa, bet letiņi kā tādi lētiņi tik turpina tajaa Tunelii tupeet un tiiksminaaties par gaismu turpat tunelii pie sienas, it kaa Wisi vienlaiciigi staaveetu daudzstaavu staavlaukumos daudzajos "pirk&paardot" centros un vienlaiciigi ciitiigi censtos izpeetiit neizpeetamo!

piem., ja dazgkaart Latvija ir tā, ka līdzīgi šajā Nastjas labajā piemēra, ka tik&taa letinji bik jau pačurkstēs&paželosies, ka tomēr zaudējusi....bet viņi nepietiekami nav pat priecājušīes kaut wai tad, kad rezultaats kaut reizi $ajaa speelee bija 15:0 Nastjas labaa!

Jebkura Latvijas pilsoņa panākums ir tikai apsweicams & visiem mums newis tikai tiem pa$$$izredzetajiem), un ar laiku ar $$$aadiem panaakumiem viss naaks tikai par labu, jo tadc buutu jaapriecaajaas kaut wai par to vien, ka mums wispaar ir iespēja te, kaut kaados ee-delfos,n.p, apspriest $aadu lielisku notikumu kaut wai zaudeejums, tomeer nevar nepiekrist tiem jau saakumaa piemineetajiem citaatiem no romantiskaa pesimisma latvie$$$u literatuuras paaarstaavja dzejnieka Raiņa, ka Gaisma naaks! bet patiesiibaa jau taa wisu laiku ir ar Mums, vajag tikai to gai$$$o & prieciigo speet ieraudziit!! piemeeram, mani priecee kaut wai tas fakts vien, ka - kaut gan Nastja tomēr piekaapaas, bet Viņa parādīja, ka var & Viņai labi sanāk spēlēt $$$aadaa Aristokrātiskā & Akadēmiskā turniiraa & Galwenais, ka to wisu raadiija pa TW un tur daudz miljoni varēja redzet arī to, ka arī ar mazajaa ziemeļu Latvijā var iegūtu ne tikai labu izglītibu, bet arī ar nopietnu attieksmi sasniegt tādu attieksmi, lai tikai trennējoties pārswarā tikai Liepājas mājigo kāpu kortos, kur dažkārt mēdz valdīt mānīgi&viltīgi vejeļi, tomēr tur arī var tādi mazi bērneļi labi trennējoties, var iemācīties visādas taadas mazaas sportiskas viltības, kas dazhkaart labaa noziimee pietrukkst tiem maniem pesimistiski, mazliet mistiski, bet tomēr optimistiskajiem letinjiem

priecee, ka patiesiibaa visai pasaulei skatoties $o spēli, vai pat tikai dzirdot par to neskaitāmos rietumu ziņu kanālos, wisiem tie$$$aam patika gan Nastjas atzīstamā spēle, gan arī tas, ka tādai mazai zemei kaada ir Latvija, arī taadaa ir iespējas reaizēt visu potenciālu! Iedomājieties, ja Latvijas vārds $aadaa teicamaa veidaa tiktu (un arii tiks!) veel wairaak daudzinaats! sanaak, ljoti wienkaar$$$i - sabiedriibai vajadzeetu censties buut tik sapraatiigai aptwert, ka newaig karstu streb&apreibt no kapitālisma! waltij buutu jaaiegulda sporttaa un kultuuraa, un sportaa kaa kultuuraa, taa lai visas tautas kultuuraa buutu veseliiga domaa$$$ana! Piem., $aadaa weidaa,
piem., kaut wai Gulbis, tiks U$A turniiraa pataalu, un tad wisi buus staraa!! un tas ir pamatoti, jo juus buusiet taas pashas Gaismas aplaimoti! es piem., pricaatos, ja tad, kad valsts buus diemžēl nolaizta galigi līdz kliņķim, tad gan varētu pienākt tādi laiki, ka tiem trekno gadu uzdzīvotājiem pa$$$iem vien būs jāiet un jāspēlē, lai paprovee pashi uzspeeleet un tad padomaa, vai tie$$$aami mums visiem, ja visi kopīgi ar valsti ieguldīs Labo Energiju, lai, saprātīgi rīkojoties, tiektos uz taadu dziiwes kultūras līmeni ka apkaart valdiitu =
eko dziiwes veida piekriteeji un wisi wareetu weseliigi sekot liidzi, kaa Latvija, piem., uzvar Pasaules Kausaa modernajā pieccīnā piem.,...kaut wai - sportam WISU Cieņu!!! taa ir vistie$$$aakaa kultuuras sastavdaļa - piemeeram, ja juus no Sirds skataties kaut vai tagad - Pasaules Kausu, tad juus wisu $ito jau zinaat...
...un ja ar labu domu weel atceraas, ka Latvijas komanda pie veiksmes maamuliņas palīdzības, kuru kailaa veidaa ziemeļnieciskā cinismā iznīcināja Ziemeļu pareizais un starp citu no ES neatkarīgais kaimiņš no NOrvēģījas...bet lai nu paliek, jo optimistiski raugoties tai Gaismas wirzienaa, varbuut ka mees vareetu braukt uz Braziiliju 2014!! - tur ir daudz seni letiņu izceļotāji, kuri neskatoties uz to, ka vēl JOPROJĀM, ik ilgi & taalu esot prom no dzimtajām priežu saknēm pie Baltijas okeāna, ir spēju$$$i saglabāt latvie$$$u kultuuru! iedomaajieties, kas tad RioDažaneiro Latvijai buutu par varenu atbalstu tribiinees!!

...iisteniibaa...kadreiz točna lētiņiem pienāks taadi laiki (ko citas tautas pat nespeej murgos nosapnot), ka, piem., vienu dienu Kultuurai&sportam turpmāk tie$$$aam wairs nebuus nauda!! aarpraac...

nu, wo, un tad wareetu likt tai Saima nobalsot, ka, sakara ar to, ka nau vairs, kas spēlē, tad uz Kaarteejo jebkaadu no pasaules čempionātiem wai kultuuras forumiem, kur Latvija varētu piedalīties(un vienalga pat kādā pasākumā!), wai tas buutu basketbols vai futbols vai hokejs vai jebkur$ cic kultuuras notikums, piem., ērģeļmūzikas un operas festivāli...nu luuk, teoreetiski veel wareetu reiz buut taa, ka ka - sakarā ar to, ka Naakamaas Sezonas Budzets (NSB) ir jau beidzies, tad taa Saima nolemj, ka tiem, kas tajos sawos 7os treknajos gados ir jau noeedies, tad vinam vajadzētu rimties un sākt gatavoties atpelnīt&atstrādāt par tautai nodarītajiem morālajiem kaitējumiem! Piemēram, Saima norīko un kulturaali paluudz, piem., Godmani pārstāvet Latvijas valsti Deiwisa kausaa tenisa kortos, cik nu vien veel varētu...nee tie$aam, bez jokiem, jo nu veteraanu machos vinshs tiiri labi weel vareetu pacensties! Bet taa kaa jau to tiiro piķi jau daudz tajos weteraanu kraanu machos nevar dabuut, nu vismaz pagaidaam, kad $$$ajaa komerciaali uzceptajaa pasaulee, iecieniitaakie ir citi lielie mači! tad nu luuk, Iwars wareetu ar sawu wariigo kapitaalu inwesteet vismaz tik cik salien westiitee, un lai paliidzee tam tenisam un sportam un kultuurai un labklaajiibai augt!!!
a piem., Klaviiti vareetu 4.ajaa mainjaa laist, ali jauc pretiniekiem Valuutas Fonda uzbrukumus tagad....a Einaars uz aviaacijas $owu vareetu pretendeet! un vispaar wisiem wajag visu speet!!!

skat, kaut vai $odienas patiesiibaa labaa veests, par to, ka taadas mazaas Latvijas lielaa tenisaa prasmiigaa Kurzemes pārstāve Anastasija var un dar cik Vina var, un viņai arī sanāk! jaatbalsta arī Latvijas sievie$$$u komandas panaakumi!!!

ar Cieņu, bez cīņas!
Kas tu nojūdzies esi, šitik garu pasaku komentāros ierakstīt!

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja