Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Pavlovs un Blūmfīlds zaudē ceturtdaļfinālā

Pavlovs un Blūmfīlds zaudē ceturtdaļfinālā
Deniss Pavlovs
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Neveiksmīgi Itālijas pilsētas Kremonas "Challenger" dubultspēļu turnīrs šodien turpinājies Latvijas tenisistam Denisam Pavlovam. Pārī ar britu Ričardu Blūmfīldu viņš ceturtdaļfinālā zaudēja mājienieku duetam Bračiali un Moti - 6:1, 4:6, 6:10.

Jau ziņojām, ka šonedēļ Deniss Pavlovs startē "Challenger" turnīrā Itālijas pilsētā Kremonā. Labākas sekmes viņam padevušās dubultspēļu turnīrā, kurā viņa pārinieks ir Lielbritānijas tenisists Ričards Blūmfīlds. Vienspēļu turnīrā viņi abi jau cietuši zaudējumus, turklāt abi pret vienu un to pašu tenisistu - Niku Nindālu no Austrālijas (Pavlovs zaudēja pirmajā, Blūmfīlds otrajā kārtā), bet dubultspēlēs vakar pārvarēja pirmo kārtu, divos setos apspēlējot ar 3. numuru izliktos poļus Tomašu Bednareku un Davidu Olejničaku.

Šodien ceturtdaļfinālā pretinieki bija nosacīti vieglāki (pēc ranga) - itālieši Daniele Bračiali un Alesandro Moti nebija turnīra izlikto duetu vidū, tāpēc par favorītiem jau varēja uzskatīt Latvijas un Lielbritānijas duetu. Pirmajā setā to arī pārliecinoši izdevās apliecināt - divas reizes tika uzvarēts pie pretinieku serves, pie savas netika zaudēts ne geims, kā rezultātā 25 minūšu laikā puse no uzvaras bija rokā - 6:1.

Otrajā setā gan tik viegli vairs negāja. Itālieši spēlēja krietni apņēmīgāk gan pie savas serves, gan pretinieku. Līdz seta astotajam geimam gan iztika bez breikiem, bet tad Itālijas duetam izdevās tikt priekšā ar 5:3. Lai gan uzreiz breiks tika atspēlēts, tomēr pēc tam Pavlovs un Blūmfīlds vēlreiz zaudēja servi un līdz ar to setu - 4:6. Visu vajadzēja izšķirt supertaibreikā līdz uzvarētiem 10 punktiem. Tā sākumā Pavlovam un Blūmfīldam izdevās tikt priekšā (4:2, 6:4), taču pretinieki nepadevās un uzvarēja sešās izspēlēs pēc kārtas, svinot panākumu supertaibreikā ar 10:6 un arī visā mačāa

Pirmās kārtas pārvarēšana Pavlovam un Blūmfīldam deva pa 13 reitinga punktiem.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com


Ludmila Kičenoka un Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA

Ostapenko/Kičenoka atspēlējas otrajā setā un sasniedz Madrides 1/8 finālu

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas-Ukrainas tenisa tandēms Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka šodien pirmajā kārtā pārspēja igaunieti Ingridu Nīlu un čehieti Lindu Noskovu - 6:1, 7:5.
Aļona Ostapenko. Foto: Tennis Cahnnel
3

Ostapenko: "Ātrie māla laukumi varbūt ir vairāk piemēroti manai spēlei"

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs, kur Latvijas tenisa līdere ceturtdien iekļuva trešajā kārtā. "Tennis Channel" intervijā Aļona Ostapenko atklāj, ka uzvarēja mazliet vieglāk nekā bija gaidīts.
Aļona Ostapenko. Foto: Scanpix/Reuters
11

Ostapenko Madridē sāk ar pārliecinošu uzvaru un iesoļo trešajā kārtā

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. No pirmās kārtas atbrīvotā Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko otrajā kārtā pārspēja spānieti Džesiku Bousasu - 6:3, 6:1.