Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijerei un Kutuzovai pretiniekos zāliena speciālistes

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijerei un Kutuzovai pretiniekos zāliena speciālistes
Līga Dekmeijere

Ne visai sekmīga izloze Vimbldonas „Grand Slam” turnīra sieviešu dubultspēļu turnīrā iznākusi Līgai Dekmeijerei un viņas pāriniecei Viktorijai Kutuzovai. Pretiniekos būs uz zāliena ļoti sekmīgi spēlējošās Janīna Vikmaijere un Magdalēna Ribarikova.

Līga Dekmeijere, kura WTA dubultspēļu rangā šobrīd ieņem 64. vietu, Vimbldonas „Grand Slam” turnīrā spēlēs kopā ar ukrainieti Viktoriju Kutuzovu. Pirmās kārtas izloze viņām iznākusi gana smaga – lai arī pretī nav kāds no izliktajiem duetiem, tomēr gan beļģiete Janīna Vikmaijere, gan Magdalēna Ribarikova šogad ļoti sekmīgi aizvada turnīrus tieši uz zāliena.

Ribarikova pagājušajā nedēļā kļuva par Birmingemas turnīra čempioni, bet Vikmaijere sekmīgi cīnās šonedēļ turnīrā Hertogenbošā. Vakar šī paša turnīra dubultspēļu pusfinālā Dekmeijere kopā ar Rakeli Kopsu Džonsu piekāpās Vikmaijerei un Mihaelai Krajičekai. Šis Līgai būs otrais pamatturnīrs Vimbldonā.

Sieviešu dubultspēļu turnīra izlozes siets!

  -1 [+] [-]

, 2009-06-19 14:20, pirms 15 gadiem
jā, atkal pret Vikmeijeri. laikam 2. kārta nesanāks

  +1 [+] [-]

, 2009-06-19 14:53, pirms 15 gadiem
Dekmeijere pret Vikmeijeri..
Kādreiz šitām abām vienā pārī jāuzspēlē

     [+] [-]

, 2009-06-20 01:03, pirms 15 gadiem
Līgai ir spēcīgāka pāriniece nekā bija Hertogenbošā, tapēc šoreiz varētu būt citādi, bez tam Vikmeijeres spēles stils arī tikko redzēts un var kaut ko pasākt lai uzvarētu! Es ticu uzvarai!!!