Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Noskaidroti Vimbldonas čempioni junioru dubultspēlēs

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Noskaidroti Vimbldonas čempioni junioru dubultspēlēs
Sallija Pīrsa un Nopavana Lertčevakarna
Foto: Professional Sport

Paralēli lielajam vīriešu vienspēļu turnīra finālmačam čempionus noskaidroja junieru dubultspēlēs. Meitenēm par čempionēm kļuva taizemiete Nopavana Lertčevakarna un austrāliete Sallija Pīrsa, bet puišiem triumfēja Pjērs Hugo Herberts (Francija) un Kevins Kravitcs (Vācija).

Meiteņu turnīrā šogad ir absolūtā čempione – vakardienas vienspēļu titulam šodien dubultspēļu titulu pievienoja taizemiete Nopavana Lertčevakarna. Viņas pāriniece turnīrā bija austrāliete Sallija Pīrsa, un šis duets nebija izlikto vidū. Finālā viņu pārākums gan šaubas neradīja – 6:1, 6:1 pret francūzieti Kristinu Mladenoviču un horvātieti Silviju Ņiriču. Interesanti, ka Mladenoviča arī vakar spēlēja vienspēļu finālā, tādējādi viņai šajā turnīrā divi finālu zaudējumi.

Puišu dubultspēļu turnīra čempionu noskaidroja krietni saspringtākā spēlē. Tajā cīnījās Pjērs Hugo Herberts (Francija) un Kevins Kravitcs (Vācija) pret Žuljenu Obrī un Adrienu Pugē (abi Francija). Neviens no šiem duetiem nebija izlikto vidū, bet finālā izspēlēja trīs setus. Pirmajā ar 7:6(3) pārāki bija Obrī un Pugē, bet otrajā krietni pārliecinošāk uzvarēja viņu pretinieki. Izšķirošajā setā nepietika ar ierasto geimu skaitu, un jaunie censoņi centās turēt līdzi Rodžeram Federeram un Endijam Rodikam. 30 geimus setā viņi gan nesavāca, jo 22. geimā savas iespējas izmantoja Herberts un Kravitcs, kļūstot par Vimbldonas čempioniem – 6:7(3), 6:2, 12:10.

Izmantotie resursi:
wimbledon.org

     [+] [-]

, 2009-07-05 21:22, pirms 15 gadiem
Bildē: Oh! Ciks smags!