Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova pret Pavļučenkovu - pirmdien divos naktī

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sevastova pret Pavļučenkovu - pirmdien divos naktī
Anastasija Sevastova
Foto: AFP/Scanpix

Publicēta „Australian Open” pirmās spēļu dienas maču kārtība. Turnīra pirmajā dienā kortā dosies arī liepājniece Anastasija Sevastova, kura pirmdien 11:00 pēc Melburnas laika jeb 02:00 pēc Latvijas laika tiksies ar krievieti Anastasiju Pavļučenkovu.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka debijas reizē „Australian Open” pamatturnīrā liepājniece Anastasija Sevastova (WTA 79.) tiksies ar 18 gadus veco krievieti Anastasiju Pavļučenkovu (WTA 38.). Abām tenisistēm šī būs pirmā savstarpējā spēle, bet bukmeikeru vērtējumā favorīte ir krieviete. Jau izlozes dienā bija skaidrs, ka abu Anastasiju cīņa būs jau pirmajā dienā, bet tagad zināms, ka šis mačs būs kā pirmais 21. kortā un sāksies 11:00 pēc Melburnas laika jeb divos naktī pēc Latvijas laika. Sīkāku ieskatu gaidāmajā mačā Sportacentrs.com piedāvās rīt.

Pirmajā spēļu dienā gaidāmas arī vairākas lielo zvaigžņu spēles – centrālajā „Rod Laver” kortā kā pirmās spēlēs krievietes Marija Šarapova un Marija Kiriļenko, pēc tam beļģiete Kima Klijstersa eksaminēs kanādieti Valēriju Tetro, bet Endijs Marejs cīnīsies pret Kevinu Andersonu (DĀR). Vakara sesijā pērnā gada čempions Rafaels Nadals spēkosies pret mājinieku Peteru Lučaku, bet cita mājinieku cerība Jeļena Dokiča tiksies ar krievieti Alisu Kļeibanovu. Tāpat pirmajā dienā spēlēs arī Dinara Safina, Žustīne Enina, Jeļena Dementjeva, Svetlana Kuzņecova, Huans Martins Del Potro, Endijs Rodiks un vēl daudzi citi – kopumā tiks izspēlēti 64 mači. Ernesta Gulbja spēle pret argentīnieti Huanu Monako gaidāma otrdien.

Izmantotie resursi:
australianopen.com

     [+] [-]

, 2010-01-16 19:42, pirms 14 gadiem
veiksmi ta noder vienmer

     [+] [-]

, 2010-01-16 23:55, pirms 14 gadiem
Vispar Gulbis - Monaco diez gan siivi totjikaa izlikts... domaaju ka Gulbis 3;0 panems... varbut 3;1 pa setiem bet shaubos...