Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Federers trīs setos tiek galā ar Soderlingu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Federers trīs setos tiek galā ar Soderlingu
Rodžers Federers
Foto: AFP

Vimbldonas turnīra ceturtdaļfinālu sasniedzis pieckārtējais čempions Rodžers Federers, kurš trīs setos ar 6:4, 7:6(5), 7:6(5) pieveica Robinu Soderlingu. Vēl labāko astotniekā iekļuvis vācietis Tomijs Hāss, kurš pārspēja Igoru Andrejevu.

Vimbldonā pirmajā spēlē Centrālajā kortā šodien devās pieckārtējais čempions Rodžers Federers un Robins Soderlings, kuri pavisam nesen tikās ''French Open'' finālā. Toreiz trīs setos uzvarēja šveicietis, kurš bijis pārāks visās līdzšinējās desmit savstarpējās spēlēs.

Mača pirmajā setā geimos dominēja servētāji, līdz 9.geimā Soderlingu pievīla sitieni ar labo roku, kā rezultātā Federers tika pie breika iespējām. Zviedrs spēja novērst divas breikbumbas, taču ar trešo netika galā, un pirmajā setā ar 6:4 uzvarēja Federers. Otrajās setā Soderlings tika līdz taibreikam, kura sākumā viņam bija iespējas uzvarēt abās pirmajās izspēlēs pie Federera serves, taču tas nenotika. Vēlāk atspēlējies no 3:5 un panācis izlīdzinājumu 5:5, zviedrs zaudēja nākamās divas izspēles, un taibreikā ar 7:5 pārāks bija Federers.

Trešā seta 2.geimā Federeram iespēja lauzt Soderlinga servi, taču viņš to nespēja, bet 9.geimā pirmo reizi pie breikbumbām šajā mačā tika zviedrs. Pirmo viņš palaida garām, raidot tīklā bumiņu pēc Federera otrās serves, bet otro šveicietis novērsa ar spēcīgu servi. Tāpat kā otrajā setā, arī trešajā uzvarētāja noskaidrošana notika taibreikā. Soderlingam bija ļoti labas iespējas uzvarēt – zviedrs bija vadībā ar 5:4 un viņam bija divreiz jāservē, taču Federers apliecināja čempiona dotības un atspēlējas, vēlreiz uzvarot ar 7:5. Federera pretinieks ceturtdaļfinālā būs horvāts Ivo Karlovičs vai spānis Fernando Verdasko

Vēl ceturtdaļfinālu šodien sasniedzis arī vācu veterāns Tomijs Hāss, kurš trīs setos ar 7:6(8), 6:4, 6:4 pārspēja Igoru Andrejevu. Hāsu ceturtdaļfinālā tiksies ar Dudi Selu vai Novaku Džokoviču, kuru pavisam nesen pieveica Halles turnīra finālā.

Izmantotie resursi:
wimbledon.org

     [+] [-]

, 2009-06-29 17:14, pirms 15 gadiem
Prieks par Hāsu, un tas ir Federers, domāju Soderlings nespēlēja slikti, bet pāris mazas neveiksmītes neīstajos momentos, un spēle beigusies.

  -1 [+] [-]

, 2009-06-29 17:16, pirms 15 gadiem
Jaa gribeejas lai Soderlings uzvar un taas divas kljuudas katraa taibreikaa nebuutu tad moka pavisam iegroziitos savaadaak tas speeles rezultaats

     [+] [-]

, 2009-06-29 17:30, pirms 15 gadiem
mazliet zviedram pietrūka veiksmes...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja