Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Čempione sāk ar uzvaru

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Čempione sāk ar uzvaru
Venusa Viljamsa
Foto: AFP

Vimbldonas sieviešu vienspēļu turnīru ar panākumu iesākusi pērnā gada čempione Venusa Viljamsa. Pieckārtējā šī turnīra uzvarētāja ar 6:3, 6:2 pārspēja Stefāniju Fogeli no Šveices, bet otrajā kārtā spēlēs pret Katerinu Bondarenko no Ukrainas.

Vecākā no māsām Viljamsām Vimbldonā uzvarējusi ne tikai pērn, bet arī vēl četras reizes, un arī šogad viņa minama kā viena no galvenajām favorītēm uz panākumu turnīrā. Pirmās kārtas spēlē viņas sāncense bija šveiciete Stefānija Fogele no Šveices, kura šajā sezonā uz zāliena seguma bija aizvadījusi labus turnīrus. Spēlē pret Viljamsu Fogele gan labi nospēlēja tikai epizodiski un lielas problēmas čempionei nesagādāja – amerikāniete uzvarēja nepilnas pusotras stundas laikā ar 6:3, 6:2. Nākamajā kārtā viņas pretiniece būs ukrainiete Katerina Bondarenko, kura, kā zināms, pieveica Latvijas tenisisti Anastasiju Sevastovu.

Otrajā kārtā jau paspējušas iekļūt arī tādas favorītes kā Jeļena Jankoviča un Karolīna Vozņacki. Dāniete nākamo kārtu gan sasniedza tikai triju setu spēlē, pieveicot Japānas veterāni Kimiko Dati Krumu. 38 gadus vecā japāniete, kura labākos panākumus Vimbldonā guva tālajā 1996. gadā (pusfināls), šodien lieliski iesāka spēli, uzvarot pirmo setu ar 7:5 un arī otrajā tiekot priekšā ar 3:1, tomēr pēc tam pagura, kas otrajā spēles pusē jau ļāva dominēt uz pusi jaunākajai Vozņacki – 5:7, 6:3, 6:1.

Šodien mačus aizvadīs arī šī gada „French Open” finālistes, krievietes Dinara Safina un Svetlana Kuzņecova, serbiete Ana Ivanoviča un citas favorītes, bet par šiem rezultātiem ziņosim vēlāk.

Izmantotie resursi:
wimbledon.org

     [+] [-]

, 2009-06-23 17:11, pirms 15 gadiem
Gulbītis tūlīt jau negaidīti ātri sāks..