Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373), Fid:1344, Did:0, useCase: 3

Video: Rautakalio kritizē noskaņošanos, uzteic hokeja līmeni

Kristaps Zālītis
Pēc uzvaras 6:4 pārbaudes spēlē pret SaiPa aizvadīto maču komentēja Rīgas Dinamo galvenais treneris Peka Rautakalio.
Vērtējums: +26
1 2 41 komentārs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-08-26 23:30, pirms 13 gadiem
mācies valodu. to vārdu tur nav nemaz tik daudz.

bet treneris skarbs. viss skaidrs, nav nekādu peldēšanu mākoņos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2011-08-26 23:35, pirms 13 gadiem
Bano tikai mīkstie! rakstīja: Pļā vācieti, tu tiešām esi paslims! Tas tev ir dzīves piepildījums iefekalēt kādu kaku pie katra raksta ????
Paskaties, ir tāds links "ignorēt".

Lielisks links, es to lietoju...

 +13 [+] [-]

, 2011-08-26 23:37, pirms 13 gadiem
pagaidām par treneri lielisks iespaids .
par komandas spēli vēl var runāt, bet izmaiņas spēles elementos var manīt, bet var redzēt, ka brīžiem ''noklibo '' paredzētās izmaiņas spēles ritējumā , ka nav vēl pieraduši, bet tas ar laiku.
bet jācer uz vārtsargu pārliecinošāku darbību , kā arī aizsargu, protams .

Par interesantu Rīgas Dinamo sezonu , priekā !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-08-26 23:53, pirms 13 gadiem
Vilnars rakstīja: mācies valodu. to vārdu tur nav nemaz tik daudz.

bet treneris skarbs. viss skaidrs, nav nekādu peldēšanu mākoņos.
Par krievu valodu visu laiku šādi bļauj, tad vairākums piekrīt, ka vajag tulkot.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2011-08-26 23:57, pirms 13 gadiem
Iespaids par treneri ļoti labs, tieši tas kas mūsējiem bija vajadzīgs. Pie Šupīša bijām jau pārāk mīksti un viegli prognozējami. Būs labi!

  +3 [+] [-]

, 2011-08-27 00:02, pirms 13 gadiem
esiet tik laipni- iztulkojiet !

 +32 [+] [-]

, 2011-08-27 00:04, pirms 13 gadiem
Ļoti aptuvens tulkojums:

Biju ļoti pārsteigs, kad pēc vairākiem strauji zaudētiem vārtiem, nespējām atgūties. Katru reizi, nākot uz spēli ir jānovērtē savs pretinieks. Ir jābūt gatavam spēlēt katru vakaru, neskatoties kāds ir pretinieka vārds. Nav pat nozīmes tam, ka viņiem vakar bija spēle, viņi ir labā formā - viņi var spēlēt divas, trīs dienas pēc kārtas, tā nav problēma. Mums bija laiks atpūsties, vajadzēja labi spēlēt. Galvenais, ka spēli uzvarējām, tas ir labi. Bijām spējīgi gūt pāris labus vārtus vairākumā, bet tai pat laikā mēs devām parāk daudzas iespējas pretiniekam, jo mēs neizdarījām līdz galam to, ko vajadzēja. Tās ir galvenās lietas, kas jāņem vērā rītdienas spēlē. Rītdien daudz kas ir jādara labāk. Šī spēle ir beigusies, mēs to uzvarējām un tas ir labi, bet katru reizi, kad tu zaudē vai uzvari, paliek lietas, ko vēl vajadzētu uzlabot. Un mums ir diez gan ko uzlabot priekš rītdienas spēles. Kā jau teicu par SaiPu - es tos puišus un trenerus zinu, viņi ir labi hokeja cilvēki, viņi zina kā spēle't hokeju. Viņi ir disciplinēta, smagi strādājoša komanda, ir jābūt gatavam spēlēt pret viņiem. Labi, šovakar mēs uzvarējām, bet rītdiena jau būs cits stāsts.

Par vārtsargiem - Domāju ka iepriekšējās divās spēlēs mēs redzējām viņu sliktākās spēles, vēl daudz kas ir jāuzlabo. Mēs esam jau mēnesi kopā strādājuši un es zinu, ka viņi abi ir daudz labāki vārtsargi, bet kā jau teicu - rītdiena ir pavisam cits stāsts. Domāju, ka šoreiz nostrādāja cilvēciskais faktors - mājas spēle, bla bla bla..

Par Lundmarku - Biju ļoti patīkami pārsteigts, jo viņš ar mums ir trenējies tikai pāris reizes un mēs bijām uzstājīgi. Viņš dalīja spēles laiku ar Spruktu, bet ar katru reizi viņš spēlēja ar vien labāk un labāk, tāpēc esmu patīkami pārsteigts. Tā ir laba zīme.

Lundmarks Sprukta vietā - Jā, es domāju, ka pagaidām esmu apmierināts ar pirmajām divām maiņām, tā varētu teikt.. Viņi dara to, ko es no viņiem sagaidu un rezultāti ir labi. Bet mums ir vajadzīgas arī pārējās divas maiņas, tāpēc esmu pārliecināts, ka viņš [Lundmarks] spēs mums palīdzēt, neskatoties kurā maiņā spēlēs.

Par Jēkabu Rēdlihu - Viņam viss ir kārtībā, nekas nav lauzts.

Par uzdevumu pārbaudes spēlēs - Tas mums ir pārbaudījums, lai mēs sevi salīdzinātu ar citām komandām [?], tas ir galvenais. Rīt mēs spēlējam pret Minskas Dynamo, tās ir spēles lai noskaidrotu, kur mēs atrodamies. Mums uz rītdienas spēli vēl ir nopietni jāgatavojas. Bet esmu sajūsmā par šo kausa izcīņu, tajā piedalās labas komandas, pie tam šādā laikā - augusta beigās.

Beigas bija grūti uzķert, tur dažus teikumus izlaidu. Un dieva dēļ, esiet iecietīgāki pret tiem, kuri kādu valodu nezina, tas nav nekāds grēks.

  +7 [+] [-]

, 2011-08-27 00:06, pirms 13 gadiem
Un par mūžīgo "dziesmu" par titriem - lai gan ar angļu valodu man nav problēmu, šim trenerim ir diez gan izteikts akcents, kas apgrūtina pilnībā izprast viņa teikto. Tas pats, starp citu, bija arī ar Šupleru.

Bet Pekka tiešām atstāj ļoti labu iespaidu, preses konferences skatos ar baudu, jo uz jautājumiem tiešām tiek godīgi, konkrēti un izsmeļoši atbildēts.

  -3 [+] [-]

, 2011-08-27 00:07, pirms 13 gadiem
где субтитры? ухахаха

  +5 [+] [-]

, 2011-08-27 00:13, pirms 13 gadiem
Bano tikai mīkstie! rakstīja: Pļā vācieti, tu tiešām esi paslims! Tas tev ir dzīves piepildījums iefekalēt kādu kaku pie katra raksta ???? Tā vien liekas, ka tu gaidi katru rakstu, vai kādu topiku foruma sadaļā, lai iefekalētu savu garlaicīgo, prognozējamo un vairs jau pat smaidu neizraisošo tekstu????
es gan vnm lasu un reāli ierēcu par to, kā vācietis kko pļurkst un pārējie cepas... līdzīgi arī ar ivaru un pārējiem, kas bļaustās pretī pūlim..
vienīgais, ko es nesaprotu - ko šie cilvēki dara ikdienā, ka viņi spēj nonstopā atrasties sportacentrā un komentēt absolūti visus rakstus visās sadaļās.. noteikti arī gana kompitenti būtu, lai komentētu rakstu, kur aprakstīta dejošana ar lentu..

  +7 [+] [-]

, 2011-08-27 00:13, pirms 13 gadiem
Paldies teterere par tulkojumu +

 +10 [+] [-]

, 2011-08-27 00:18, pirms 13 gadiem
bakardy3 rakstīja: Paldies teterere par tulkojumu +
Pa reizei nav jau grūti Pati būtu bijusi laimīga, ja kāds kādreiz kādu interviju krievu valodā būtu iztulkojis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-08-27 00:47, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: subtitiri ar būs? vai man jāprasa kāds tulks,kas te sc netrūkst ?
translate.google.com
Bet ja nopietni - pārliecina (ne simpatizē) šis treneris, tāpēc ticu, ka sezona būs interesanta. Gan slikti, gan arī ļoti patīkami pārsteigumi. Spēles sākums ir norakstāms uz hokejistu individuālo un komandas noskaņojumu, turpinājums-no trenera. Un vispār, hokejs ir neparedzams, ar to arī interesants

  -3 [+] [-]

, 2011-08-27 00:59, pirms 13 gadiem
ничего не понимаю... где субтитры???

  -1 [+] [-]

, 2011-08-27 01:10, pirms 13 gadiem
teterere rakstīja: Un par mūžīgo "dziesmu" par titriem - lai gan ar angļu valodu man nav problēmu, šim trenerim ir diez gan izteikts akcents, kas apgrūtina pilnībā izprast viņa teikto. Tas pats, starp citu, bija arī ar Šupleru.

Bet Pekka tiešām atstāj ļoti labu iespaidu, preses konferences skatos ar baudu, jo uz jautājumiem tiešām tiek godīgi, konkrēti un izsmeļoši atbildēts.
Peka vispār izskatās tāds ļoti saprātīgs cilvēks, ceru ka izdosies sadarbība ar viņu. Man arī ir nelielas problēmas ar viņa runu, bet pārlasot Tavu tūlkojumu, sapratu ka uz aptuveni 89 % esmu sapratis.
Paldies Tev.

  +1 [+] [-]

, 2011-08-27 01:14, pirms 13 gadiem
teterere rakstīja: Pa reizei nav jau grūti Pati būtu bijusi laimīga, ja kāds kādreiz kādu interviju krievu valodā būtu iztulkojis.
Krievu valodas intervijas neviens netulkoja jo doma bija ka visi saprot, bet nu tas tā. Ja neaizmirsīšu, pacentīšos rītdienas iztulkot, Minskai treneris visticamāk runās Krieviski, jo ja viņš runās Baltkrievu mēlē tad gan būs problēmas.

  +1 [+] [-]

, 2011-08-27 01:25, pirms 13 gadiem
nezinu kaa jums, bet man shis onka saak patikt!!! taads skarbais pateevs!!! noper visus suudus un papaijaa par visaam labajaam lietaam! malacis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-08-27 08:41, pirms 13 gadiem
paldies par video,nesapratu nevienu vārdu!

     [+] [-]

, 2011-08-27 09:00, pirms 13 gadiem
Home game...bla, bla,bla
nu Jūs tach sapratāt, ko viņs domāja (2:11)

  +3 [+] [-]

, 2011-08-27 09:07, pirms 13 gadiem
to, ka man viņš kā cilvēks un personība patiks, bija jau diezgan ātri skaidrs, nav nekādas ākstīšanās ar ūdens glāzes liešanām un numeroloģijām, viss konkrēti pa tēmu, skaidri un saprotami, un būsim godīgi, ŠUplers nekādu augsto personības latiņu nebija uzstādījis...

uzvaras vai zaudējumi pagaidām pilnībā nesatrauc, galvenais, ka iezīmes šobrīd, manuprāt, ir pozitīvas, atliek tik nobeiguma fāzi noslīpēt. par vārtsargiem, nu ja treneris uzticas un viņi ir spējīgi spēlēt daudz labāk, džeki netiek raustīti un ļauj viņiem spēlēt un ir pareizā psiholiģiskā pieeja, tad arī vājākā vārtsargu līnija līgā var apgāzst šo apgalvojumu un aizvērt daudziem skeptiķiem mutes. to arī novēlu

kopumā, man skats nākotnē, šobrīd vēršas gana pozitīvs, altiek tik cerēt, ka šī jaunā sistēma nostrādās sezonas laikā..

     [+] [-]

, 2011-08-27 09:09, pirms 13 gadiem
nu nezinu ka jus bet es gandriz visu sapratu

  +1 [+] [-]

, 2011-08-27 09:14, pirms 13 gadiem
[quote teterere]
Ļoti aptuvens tulkojums:

Paldies!
neesmu vairs jauns, tāpēc angļu mēlē daudz ko nesaprotu

     [+] [-]

, 2011-08-27 09:32, pirms 13 gadiem
kristonkuls rakstīja: pagaidām par treneri lielisks iespaids .
par komandas spēli vēl var runāt, bet izmaiņas spēles elementos var manīt, bet var redzēt, ka brīžiem ''noklibo '' paredzētās izmaiņas spēles ritējumā , ka nav vēl pieraduši, bet tas ar laiku.
bet jācer uz vārtsargu pārliecinošāku darbību , kā arī aizsargu, protams .

Par interesantu Rīgas Dinamo sezonu , priekā !
pilnībā piekrītu...

  +1 [+] [-]

, 2011-08-27 10:16, pirms 13 gadiem
... ja beidzot uzvarēsim Ufā, - tas būs rādītājs

     [+] [-]

, 2011-08-27 11:07, pirms 13 gadiem
MINISTR rakstīja: ... ja beidzot uzvarēsim Ufā, - tas būs rādītājs
Spēlējot pekas stilā, nedomāju ka kautkas spīd tieši pret Ufu. Spēlēt atklāto hokeju pret superzvaigznēm... Vienīgais jācer, ka Peka ir labs taktiķis. Tad vēl ir iespējas.
1 2 41 komentārs