Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Video: #153 Ārpus kadra: galda teniss Latvijā un pasaulē. Arī 90+ vecuma grupā

Šonedēļ raidījums "Ārpus kadra" veltīts galda tenisam, un par šī sporta veida niansēm un aktualitātēm izteicās Latvijas Galda tenisa federācijas prezidente Ina Jozepsone, kura ir arī Eiropas Galda tenisa savienības viceprezidente, un Eduards Spāģis, galda tenisa spēlētājs un tiesnesis.

"Ārpus kadra" pilnā garumā skaties trešdien, 24.04, TV4 kanālā plkst. 21.30, portālā Sportacentrs.com un klausies populārākajās audio straumēšanas vietnēs.

Podkāstu "Ārpus kadra" atbalsta Aizdevums.lv.


Toms Deilijs un Helēna Glovera 2024. gada 26. jūlijā. Foto: Team GB

Britu sportisti atdarina leģendāro ainu no filmas "Titāniks"

Lielbritānijas delegācija Parīzes spēļu atklāšanā izcēlās ar lielisku humora izjūtu. Briti iemūžināja leģendāro ainu no filmas "Titāniks", kur Džeks un Roza nostājas kuģa priekšgalā. Varoņu lomās iejutās airētāja Helēna Glovera un daiļlēcējs Toms Deilijs.
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM

Samoilovs pēc stāšanās Sporta departamenta direktora amatā pārtraucis sadarbību ar atsevišķiem sponsoriem

LETA. Pēc stāšanās Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) Sporta departamenta direktora amatā pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs pārtraucis sadarbību ar atsevišķiem sponsoriem, tostarp sporta totalizatora zīmolu, izriet no Samoilova paziņojuma sociālajos tīklos.
Foto: WFC

Latvijas izlase pasaules junioru frisbija čempionātā jauktajām komandām izcīna 12.vietu

LETA. Latvijas izlase piektdien Birmingemā cieta zaudējumu pasaules junioru frisbija čempionāta jauktajām komandām cīņā un izcīnīja 12.vietu.