Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Reinholds un Musajeva uzvar Latvijas čempionātā galda tenisā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Reinholds un Musajeva uzvar Latvijas čempionātā galda tenisā
Sabīne Musajeva un Artūrs Reinholds. Foto: Aksels Ambergs.

Artūrs Reinholds un Sabina Musajeva kronēti par čempioniem pagājušajā nedēļas nogalē notikušajā SynotTip Latvijas 2024. gada individuālajā čempionātā galda tenisā, bet, pieskaitot dubultspēles, zelta medaļas nopelnīja arī Baiba Bogdanova, Margarita Smirnova, Oļegs Kartuzovs un Aleksandrs Maskaļonoks.

Īpaši spraigs izvērtās vīriešu fināls starp četrkārtējo Latvijas čempionu Oļegu Kartuzovu, kurš pusfinālā ar 4:2 pārspēja Danielu Koganu, un Artūru Reinholdu, kurš četros setos bija ticis galā ar Aleksandru Maskaļonoku. Spēle ieilga līdz sešiem setiem un pārāks ar 4-2 bija salaspilietis Reinholds, kurš panākumu sasniedzis ar neatlaidīgām darba spējām un emocijām.

Sievietēm individuālajās sacensībās nepiedalījās pagājušā gada uzvarētāja un septiņkārtējā čempione Baiba Bogdanova, tāpēc pērnā gada vicečempionei un 2022. gada uzvarētājai Sabīnei Musajevai nebija grūtības uzvarēt, nezaudējot ne seta un arī finālā ar 4-0 pārspējot Margaritu Smirnovu.

Vīriešu dubultspēlēs finālā Oļegs Kartuzovs/Aleksandrs Maskaļonoks pārspēja Danielu Koganu/Andreju Čemirtānu, bet sievietēm zelta spēlē Sabina Musajeva/Margarita Smirnova bija pārākas par Baibu Bogdanovu un viņas audzēkni Poļinu Staševsku, kura pirmo reizi spēlēja pieaugušo finālā. Savukārt jauktajās dubultspēlēs finālā Vadima Berežkova audzēkņi Reinnholds un Bogdanova ar 3:1 apspēlēja Koganu un Jeršovu, kuri pusfinālā bija pārspējuši Kartuzovu un Musajevu.

Izmantotie resursi;
Latvijas galda tenisa federācija

     [+] [-]

, 2024-03-26 19:58, pirms mēneša
cik noprotu, Latvijas čempionātā spēlēja tikai daži indivīdi..,!!! Trešās vietas vispār nebija?