Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Pēc 20 gadu pārtraukuma Latvija uzņems Ziemeļvalstu čempionātu galda tenisā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

No 2024. gada 15. līdz 18. augustam Rīgas O.Kalpaka tautas daiļamatniecības pamatskolas sporta bāzē norisināsies Ziemeļvalstu čempionāts galda tenisā. Šo čempionātu galda tenisā Latvija uzņems pēc 20 gadu pārtraukuma.

Visas 10 dalībvalstis - Dānija, Fēru salas, Grenlande, Igaunija, Islande, Latvija, Lietuva, Norvēģija, Somija, Zviedrija - ir apstiprinājušas dalību čempionātā. Sacensības notiek katru otro gadu vienā no dalībvalstīm. Iepriekšējo reizi Latvija uzņēmā šīs sacensības 2004.gadā, kad tās notika Ventspilī.

Latvijai kā mājniecei ir tiesības startēt ar divām dāmu un ar divām kungu izlasēm. Latvijas pirmās komandas vīriešiem pārstāvēs Oļegs Kartuzovs, Daniels Kogans, Sandijs Vasiļjevs un Deniss Vasiļjevs, bet dāmām Baiba Bogdanova, Sabina Musajeva, Aleksandra Jeršova, Liāna Zeltiņa un Margarita Smirnova.

Latvijsa otrajās izlasēs vīriem startēs Artūrs Rudņikovs, Dāvis Pavlovs, Kirils Terentjevs un Artūrs Spalis bet dāmām māsas Elīza Paula un Daniela Kučinskas, Anastasija Zibunova, Poļina Staševska un Monta Milzere.

Vīriešu pirmā izlase grupā tiksies ar Zviedriju un Islandi, bet otrā ar Dāniju, Norvēģiju un Grenladi. Dāmu pirmā izlase grupā jācīnās pret Somiju un Lietuvu, bet otrai pret Dāniju, Zviedriju un Norvēģiju.

Izmantotie resursi:
https://lgtf.lv/#/view-news/218