Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlase pasaules junioru frisbija čempionātā jauktajām komandām izcīna 12.vietu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Latvijas izlase pasaules junioru frisbija čempionātā jauktajām komandām izcīna 12.vietu
Foto: WFC

LETA. Latvijas izlase piektdien Birmingemā cieta zaudējumu pasaules junioru frisbija čempionāta jauktajām komandām cīņā un izcīnīja 12.vietu.

Latvija ar 13:15 atzina Ķīnas komandas pārākumu.

Pa diviem rezultativitātes punktiem Latvijas komandā sakrāja Evelīna Goldova un Pēteris Rozēns (pa 2+0), Marins Raba (1+1) un Rainers Plinte (0+2).

Pretiniekiem piecus (0+5) punktus sakrāja Liņs Gaņs.

Jau ziņots, ka izslēgšanas spēļu turnīrā par 9.-16.vietu Latvija vispirms ar 15:9 pārspēja Nīderlandi, bet ar 13:14 zaudēja Meksikai.

Iepriekš ziņots, ka pirmajā grupu turnīrā D grupā Latvijas izlase zaudēja ASV vienībai (1:15), Francijai (6:15) un Austrijai (7:15), bet G grupas spēlēs Latvijas izlase ar 10:14 piekāpās Meksikai, ar 12:15 - Šveices junioriem un ar 8:15 - Ķīnai.

Pasaules čempionātā 16 izlases bija sadalītas četrās grupās. Pirmo divu vietu īpašnieces otrajā grupu turnīrā cīnījās savā starpā, bet trešo un ceturto vietu īpašnieces - vēl divās grupās. Spēcīgāko vienību abu grupu pirmo divu vietu ieguvējas iekļuva ceturtdaļfinālā, bet četras vājākās komandas par vietu astotdaļfinālā cīnījās ar četrām spēcīgākajām vājāko astotnieka komandām.

Pasaules junioru čempionāts Birmingemā norisināsies līdz 27.jūlijam.

Latvijas izlases sastāvs:
Kaspars Krauklis, Betija Abariņa, Arsenijs Atorins, Elizabete Eglīte, Evelīna Goldova, Oļegs Gusevs, Harijs Jurginsons, Adrija Melānija Kalavanova, Sandra Kirilova, Marks Krebs, Vitālijs Kuļešovs, Tomass Lukševics, Rainers Plinte, Pēteris Rozēns, Sevilla Sāra Smildziņa, Marina Raba.

Izmantotie resursi:
LETA