Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Latvijas jauktajai izlasei zaudējums Eiropas frisbija čempionāta ceturtdaļfinālā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas jauktajai izlasei zaudējums Eiropas frisbija čempionāta ceturtdaļfinālā
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība ceturtdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātā cīņā par vietu ceturtdaļfinālā uzvarēja Somijas izlasi, bet ceturtdaļfinālā piedzīvoja zaudējumu mačā ar mājiniekiem.

Latvijas komanda E grupas ceturto labāko komandu Somiju pieveica ar 15:9.

Četrus vārtus guva Arvīds Žanis Orlovskis, kuram arī divas rezultatīvas piespēles, bet Bruno Jurginsons vieniem vārtiem pievienoja četras rezultatīvas piespēles.

Ceturtdaļfinālā Latvija ar 13:15 piekāpās Īrijai.

Desmit punktus (3+7) sakrāja Orlovskis, piecus (2+3) - Toms Ābeltiņš.

Cīņā par piekto vietu Latvija piektdien tiksies ar Poliju, bet otrā spēlē cīņā par 5.-8.vietu tiksies Vācija un Lietuva.

Jau ziņots, ka pirmajā posmā Latvija ar 12:15 zaudēja Itālijai, ar 15:10 uzvarēja Ungāriju un ar 5:15 piekāpās pašreizējai čempionei Lielbritānijai, bet otrajā posmā ar 13:15 piekāpās Vācijai, ar 14:15 atzina Īrijas pārākumu un ar 15:13 uzvarēja Čehijas izlasi.

Ar četriem zaudējumiem piecās spēlēs Latvija otrā posma F apakšgrupā ieņēma piekto vietu sešu komandu vidū.

Čempionāts Īrijā noslēgsies 22.jūlijā. Eiropas četrgades turnīrā startē 17 jauktās, 15 vīriešu un 13 sieviešu izlases.

Latvijas izlases sastāvs Eiropas čempionātam: Linda Gulbe (kapteine), Toms Ābeltiņš (kapteinis), Ieva Grabe, Gundega Pastore, Helēna Orlovska, Katrīna Ance Gasiņa, Kristiāna Buldure, Laura Sāmiete, Lāsma Kublicka, Līga Zāģere, Santa Siņica, Arvīds Žanis Orlovskis, Bruno Jurginsons, Elvis Zeltiņš, Emīls Elksnītis, Ēriks Podgurskis, Girts Betmanis, Ģirts Zaķis, Jēkabs Eglītis, Kaspars Krauklis. Izlases treneri: Mārtiņš Taurenis un Jānis Bernāns.