Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3030, Did:0, useCase: 3

Britu sportisti atdarina leģendāro ainu no filmas "Titāniks"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Britu sportisti atdarina leģendāro ainu no filmas "Titāniks"
Toms Deilijs un Helēna Glovera 2024. gada 26. jūlijā. Foto: Team GB

Lielbritānijas delegācija Parīzes spēļu atklāšanā izcēlās ar lielisku humora izjūtu. Briti iemūžināja leģendāro ainu no filmas "Titāniks", kur Džeks un Roza nostājas kuģa priekšgalā. Varoņu lomās iejutās airētāja Helēna Glovera un daiļlēcējs Toms Deilijs.

Helēna Reičela Mērija Glovera ir divkārtēja Olimpisko spēļu čempione (Londona 2012, Rio 2016). Pēc otrā titula iegūšanas viņa beidza karjeru, taču 2021. gadā atsāka trenēties un pārī ar Polliju Svonu izcīnīja ceturto vietu Tokijas spēlēs.

Toms Deilijs 2021. gadā kļuva par olimpisko čempionu daiļlēkšanā no 10 metru augstuma. Sportists 14 (!) gadu vecumā debitēja Pekinas spēlēs. Vēlāk viņš kļuva par pirmo britu daiļlēcēju, kuram izdevies izcīnīt četras medaļas Olimpiskajās spēlēs (bronza 2012., 2016. un 2021. gadā).

Noderīgas saites:

Olimpisko spēļu jaunumi
Latvijas sportistu starti un rezultāti
SPORTLAND lielā prognožu spēle
K SENUKAI Trāpi skaitli un WOW 50 eiro spēle