Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3030, Did:0, useCase: 3

Patrika pēc olimpiskās debijas apsver karjeras beigas: "Jūtos labi, noslēdzot uz šīs nots"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Patrika pēc olimpiskās debijas apsver karjeras beigas: "Jūtos labi, noslēdzot uz šīs nots"
Džeja Delanija Patrika. Foto: Romāns Kokšarovs/LOK

LETA. Latvijas sportiste Džeja Delanija Patrika ir apmierināta ar ieņemto 22.vietu Parīzes olimpisko spēļu sacensībās daiļlēkšanā no desmit metru torņa, sarunā ar žurnālistiem atzina Patrika.

Jau ziņots, ka Patrika priekšsacīkstēs piecos lēcienos iekrāja 259,30 punktus, kas deva 22.vietu 29 lēcēju konkurencē.

"Šobrīd emocijas liek par sevi manīt, šobrīd runāt par savu olimpisko startu - neviens nespēj tam sagatavot," ar asarām acīs teica sportiste.

"Esmu apmierināta ar rezultātu. Es neskatījos uz rezultātu vai ieņemto vietu, pat nav ne jausmas, kādā vietā noslēgšu kvalifikāciju. Esmu ļoti priecīga par lēcieniem, kurus izdevās izpildīt. Daudz strādāju pie lēcieniem, un esmu lepna par to, kā izpildīju tos," turpināja Patrika.

Pēc pirmā lēciena Patrika ar 63,00 punktiem ieņēma augsto astoto vietu, pēc otrajā lēcienā pievienotajiem 40,00 punktiem noslīdēja uz 23. vietu, trešajā lēcienā iegūtie 55,50 punkti Latvijas pārstāvei ļāva pakāpties uz 20. pozīciju, ceturtajā lēcienā pievienotie 59,20 punkti jau deva 18. vietu kopvērtējumā, bet noslēdzošajā lēcienā iegūtie 41,60 punkti lika atkāpties četras ailītes zemāk.

"Otrajā lēcienā nedaudz pārāk daudz domāju, tāpēc nespēju noturēt pienācīgi stāvēšanu uz rokām, kas lika pazaudēt pāris punktus. Pēdējo lēcienu noslēdzu nedaudz ātrāk kā parasti to daru, jo sanāca pārāk augsts lēciens. Neesmu pie tā pieradusi," skaidroja daiļlēcēja.

Patrika dzīvo un trenējas ASV, kur arī absolvēja studijas koledžā. Viņa atklāja, ka pēc olimpiskajām spēlēm, iespējams, neturpinās sportistes karjeru.

"Šīs varētu būt bijušas manas pēdējās sacensības. Tas ir labs veids, kā noslēgt visu. Negribu teikt, ka nekad neatgriezīšos sportā, taču jūtos labi, noslēdzot visu uz šīs nots," piebilda sportiste.

Noderīgas saites:

Olimpisko spēļu jaunumi
Latvijas sportistu starti un rezultāti
SPORTLAND lielā prognožu spēle
K SENUKAI Esi meistars - trāpi skaitli!

  +3 [+] [-]

, 2024-08-05 15:15, pirms mēneša
Nu, davaj dosvidaņije!
Atgriezīsies Amerikā un vairs Latvijā neiebrauks!

  +6 [+] [-]

, 2024-08-05 15:36, pirms mēneša
Lielajos mačos pret ķīnietēm cerību nav nevienai. Tas jau saprotams, ka aiziet mega daudz laika treniņiem utt. Ja saprot, ka nav nekāda nopietnā spēlētāja starptautiskā līmenī, tad priekš kam sevi mocīt.

  +4 [+] [-]

, 2024-08-05 15:46, pirms mēneša
rihardilio rakstīja: Lielajos mačos pret ķīnietēm cerību nav nevienai. Tas jau saprotams, ka aiziet mega daudz laika treniņiem utt. Ja saprot, ka nav nekāda nopietnā spēlētāja starptautiskā līmenī, tad priekš kam sevi mocīt.
šādam principam varētu sekot daudz LV sportisti... biatlonisti, slēpotāji...

 +11 [+] [-]

, 2024-08-05 15:55, pirms mēneša
Likumsakarīgi - sportiskais sapnis piepildīts, labs ieraksts CV turpmākajai dzīvei nopelnīts (linkedin tīklā pilns ar bijušajiem olimpiešiem, kas to uzsver, lai izceltos no pelēkās masas), reāli apzinās savus spēkus un nevēlas vēl četrus gadus liet sviedrus treniņos, par kuriem nu būtu jāgādā pašai, jo augstskola absolvēta.

Daudziem tautiešiem derētu no amerikāņiem pamācīties vienkāršu pozitīvismu un uzdrīkstēšanos sapņot.

  -4 [+] [-]

, 2024-08-05 16:09, pirms mēneša
Žēl,vēl varēja kāda EČ nostartēt..
Cerams,ka viņu nominēs Gada sportistes nominācijai par 7.vietu EČ

  -3 [+] [-]

, 2024-08-05 17:04, pirms mēneša
oxa rakstīja: Nu, davaj dosvidaņije!
Atgriezīsies Amerikā un vairs Latvijā neiebrauks!
Pareizāk - davay, goodbye!

Lai paķer līdzi Kariņu.

Zvērs nr. 2 (bija tāda aizokeāna maratoniste pirms 8 gadiem).
https://lv.wikipedia.org/wiki/Arian...

  +1 [+] [-]

, 2024-08-05 17:11, pirms mēneša
krievu valodas faniem ar to savu "davai..." ieteiktu pavadīt laiku sev tuvākā, saprotamākā sabiedrībā spēlējot domino

  -2 [+] [-]

, 2024-08-05 17:54, pirms mēneša
Smacee nost rakstīja: krievu valodas faniem ar to savu "davai..." ieteiktu pavadīt laiku sev tuvākā, saprotamākā sabiedrībā spēlējot domino
Tas izteiciens ir plaši populārs mēms;
tam pat īsti nav sakara ar krievu valodu!

  -3 [+] [-]

, 2024-08-05 17:55, pirms mēneša
Nepareizais sporta veids, nav vērts tērēt enerģiju, jo panākumi nekad nebūs.

  -2 [+] [-]

, 2024-08-05 19:25, pirms mēneša
Smacee nost rakstīja: krievu valodas faniem ar to savu "davai..." ieteiktu pavadīt laiku sev tuvākā, saprotamākā sabiedrībā spēlējot domino
Es ari darba un uz ielas izmantoju "Davai" kur problema?

  +4 [+] [-]

, 2024-08-05 19:55, pirms mēneša
Sporta veida specifika, kurā dominē tīņi. Teorētiski vēl 4 gadus var novilkt un tad "vecmāmiņas" statusā nostartēt. Šeit gan jāskatās uz pašas sportistes motivāciju un iespējām, jo tomēr tīrs ASV produkts. Pieļauju ka līdz šim spēcīgs atbalsts bija koledžu sports, kas tagad beidzies. Cik lielas ir citas iespējas nav ne jausmas.

  +1 [+] [-]

, 2024-08-05 23:03, pirms mēneša
Celms123 rakstīja: Sporta veida specifika, kurā dominē tīņi. Teorētiski vēl 4 gadus var novilkt un tad "vecmāmiņas" statusā nostartēt. Šeit gan jāskatās uz pašas sportistes motivāciju un iespējām, jo tomēr tīrs ASV produkts. Pieļauju ka līdz šim spēcīgs atbalsts bija koledžu sports, kas tagad beidzies. Cik lielas ir citas iespējas nav ne jausmas.
Gan jau bija stipendja un bezmaksas mācības dēļ sporta, atrada vēl veidu kā nostartēt Olimpiādē.. saprotot, ka drīzākais nekad nebūs medaļās un ir praktiksi max paņemusi no sporta veida - kāpēc vispār vēl turpināt tur startēt, zem Latvijas karoga jau arī naudu nekādu ar to nenopelnīsi.. vairāk cilvēkiem saprati par šo..

  -1 [+] [-]

, 2024-08-05 23:45, pirms mēneša
Cik LV budžetam izmaksāja viņas brauciens????

  +1 [+] [-]

, 2024-08-06 05:18, pirms mēneša
vienkārši Anatolijs rakstīja: Cik LV budžetam izmaksāja viņas brauciens????
Čubais, tu pretīgais maitasgabals un Krievijas izsaimniekotājs - tev nav nekādas tiesības kaut ko ļekrstēt par naudu vispār !

     [+] [-]

, 2024-08-06 05:29, pirms mēneša
Dēļ pastarīšiem n-tās stundas demonstrē priekšsacīkstes jāšanā, daiļlēkšanā, kad tai pašā laikā augstā līmenī dala medaļas vai spēlē topizlases sporta spēlēs. Varēja izveidot daudz īsāku kopsavilkumu, un ,protams, LV sportistu piegājienus parādīt pilnībā un ar atkārtojumiem, bet tā daudz neinteresantāk kā Tour de France līdzenumu posms >200 km, kur startēja nevis viens, bet divi Latvijas sportisti pie tam ne pirmo reizi.

     [+] [-]

, 2024-08-06 06:12, pirms mēneša
Vai finālus šajos sporta veidos arī tikpat ilgi un sīki rādīs, kad Latvijas pārstāvji priekšsacīkšu barjeru nepārvarēja?!

     [+] [-]

, 2024-08-06 09:45, pirms mēneša
vienkārši Anatolijs rakstīja: Cik LV budžetam izmaksāja viņas brauciens????
Kāda starpība?