Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Plivda apsteidz Šmauksteli un svin uzvaru čempionāta otrajā posmā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Plivda apsteidz Šmauksteli un svin uzvaru čempionāta otrajā posmā
Labāko trijnieks
Foto: Stiprinieku republika

Sestdien Viļakā norisinājās “Betsafe Latvijas spēkavīru čempionāta” 2.posms, kurā uzvaru svinēja un uz augstākā goda pjedestālu kāpa preilietis Artis Plivda. Viņam piekāpās 1.posma uzvarētājs Aivars Šmaukstelis, savukārt trešā vietā otro reizi pēc kārtas jaunais un talantīgais ugālnieks Oskars Martužans.

Sacensībās par uzvaru kopumā cīnījās septiņi atlēti, proti, Sandis Ķiploks, Otomārs Skreija, Baltkrievijas talanti Aleksandrs Bulavko un Andrejs Bulavskis, kā arī pirmo trīs vietu ieguvēji Artis Plivda, Aivars Šmaukstelis un Oskars Martužans.

Kā ierasts atlētiem bija jāmērojas spēkiem, veicot sešas disciplīnas. Pirmā no tām “Labieša alus stafete”, kas sastāvēja no diviem posmiem - 100 kilogramu smagu mucu nešanu katrā rokā un mucu mešanu augstumā. Visveiklākais šajā disciplīnā izrādījās ugālnieks Oskars Martužans, kuram tās izpilde prasīja vien nieka 51,36 sekundes. Par divām sekundēm no viņa atpalika Aivars Šmaukstelis (53,17 sekundes), bet trešā vietā ar 58,99 sekundēm Artis Plivda.

Otrajā vingrinājumā “Husqvarna raidera celšanā” nepārspēts palika Šmaukstelis, paceļot to vienpadsmit reizes. Otrā vietā ar desmit paceltām reizēm Artis Plivda, bet trešais labākais rezultāts Otomāram Skreijam (astoņas paceltas reizes).

“RERE grupa mašīnas turēšanā” lieliskus rezultātus uzrādīja Plivda, noturot mašīnu 50,83 sekundes. Aiz viņa otrajā pozīcijā ierindojās Aivars Šmaukstelis (34, 95 sekundes), savukārt apmēram par sekundi viņam piekāpās Otomārs Skreija (33,87)

Ceturtajā, šīs spēkavīru sezonas jaunumā, “Ferratum Bank seifa vilkšanā no zemes” pirmais atkal Plivda, paceļot to desmit reizes. Bronzas godalga Šmaukstelis, apstājoties pie deviņām reizēm. Savukārt trešajā ar astoņām paceltām reizēm Otomārs Skreija.

Pirmspēdējā vingrinājumā “Darba drošības centra vairoga nešanā ” spēkavīru starpā bija jūtama nokaitēta atmosfēra. Par pirmo vietu cīnījās Aivars Šmaukstelis un Artis Plivda, bet pārējie atlēti vēlējās uzrādīt pēc iespējas labāku rezultātu. Savu spēku un varēšanu pierādīja Šmaukstelis, pievarot “Darba drošības centra vairoga nešanu” 17, 43 sekundēs. Otrajā vietā ar 18, 26 sekundēm Oskars Martužans, bet trešais labākais rezultāts Artim Plivdam ar 18, 56 sekundēm.

Pēdējā, noslēdzošā “Betsafe Latvijas Spēkavīru čempionāta” 2.posma vingrinājumā visātrākais izrādījās Plivda, kurš visus sešus “Betsafe Atlanta akmeņus” uz statīva uzcēla 39, 89 sekundēs. Otrajā vietā Oskars Martužans (44,91 sekundes), bet trešajā vietā šoreiz Šmaukstelis (47,55 sekundes).

Pēc visu vingrinājumu rezultātu apkopošanas, pirmo vietu sīvā cīņā izcīnīja Artis Plivda, kuram punktu bija tikpat, cik otrās vietas ieguvējam Aivaram Šmaukstelim, bet vairāk uzvaru. Trešajā vietā ierindojās kluba “Rozental Team” atlēts Oskars Martužans.

VietaAtlētsPunkti
1.Artis Plivda37
2.Aivars Šmaukstelis37
3.Oskars Martužans31
4.Otomārs Skreija26
5.Sandis Ķiploks19
5.Aleksandrs Bulavko7
6.Andrejs Bulavskis4

Informāciju sagatavoja:
Kitija Ločmele
Biedrības “Stiprinieku republika”
Sabiedrisko attiecību, mārketinga projektu vadītāja

     [+] [-]

, 2017-07-11 14:08, pirms 7 gadiem
Punkti tabula vienādi? Pēc kādiem kritērijiem Plivda pirmais? Rakstā neatrodu info...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja