Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Viktors Ļebedevs izcīna sudrabu Eiropas veterānu čempionātā

Krišs Upenieks

Viktors Ļebedevs izcīna sudrabu Eiropas veterānu čempionātā
Viktors Ļebedevs
Foto: Publicitātes

Mūsu seniori pierāda sevi starp Eiropas spēcīgākajiem vīriem un atved mājās sudrabu! Viktoram Ļebedevam (Krāslava) Eiropas veterānu čempionātā klasiskajā spēka trīscīņa, kas no 6. līdz 10.martam norisinājās Zviedrijā, tikai nedaudz pietrūka līdz zeltam, un mājās viņš pārveda sudraba medaļu.

Viktors Ļebedevs startēja grupā Veterāni 4 (70 un vairāk gadi!), svara kategorijā līdz 83 kg. Sportists summā uzrādīja 395 kilogramus, proti, pietupās ar 135kg smagu svara stieni, spiešanā guļus spēja uzspiest 100kg, un tas ir jauns Veterānu 4 Eiropas rekords klasiskajā spiešanā guļus, savukārt vilkmē - 160kg. Tā atpaliekot no 1.vietas tikai par 5kg!

Latvijas Pauerliftinga federācijas vecākais treneris Juris Ivaņušins norāda, ka V.Ļebedevs uz starta netika galā ar uztraukumu. Ja to būtu pievarējis, tad būtu izdarījis vēl vairāk.

Rīdzinieks no sporta kluba F1 Jurģis Zalāns startēja Veterāni 1, svara kategorijā līdz 93 kg. Kopsummā viņam izdevās pievarēt 617,5kg. Pietupās sportists ar 232,5kg smagu svara stieni, tā labojot Latvijas Veterānu 1 rekordu klasiskajā spēka trīscīņā līdz 93 kg pietupienos! Spiešanā guļus viņš pievarēja 125kg, vilkmē – 260kg. J.Zalānam 10.vieta savā svara grupā. Vērtējot rezultātu, J.Ivaņušins norāda, ka atlēts izdarīja visu, ko varēja un kas bija viņa spēkos.

Informāciju sagatavoja:
Inita Savicka
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Latvijas Pauerliftinga federācija

     [+] [-]

, 2018-03-11 19:53, pirms 6 gadiem
нaрод недaвно рaскрыл секрет стройного и подтянутого тела, не зaнимаясь спортом и без диет . Этот способ вычитaл в одном блоге и решил сразу же опробовать, результaт удивил: зa две недели убрал живот и начали проступать кубики, подкачал руки и спину.Тeпеpь и жeна захотeла пoпpобoвать, вeдь нe нужнo cидеть на диетaх и ходить в cпоpт зал и цена вoпpоca копeeчнaя. Вот тот блог, где подробно все описaно --- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?