Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

"Inter" īpašnieks ļoti neveiksmīgi paskaidro, kādēļ iegādājies klubu

Rolands Eliņš

"Inter" īpašnieks ļoti neveiksmīgi paskaidro, kādēļ iegādājies klubu
"Milan" slavenais Nīderlandes trio
Foto: Fourfourtwo.com

Itālijas futbola kluba Milānas „Inter” valdes priekšsēdētājs Eriks Torirs paskaidrojis, ka iegādājies īpašumtiesības, jo fano par klubu jau kopš ierašanās „Nīderlandes trio” pagājušā gadsimta 80. gados. Viss jau būtu ļoti skaisti, tikai problēma tāda, ka Nīderlandes trio – Franks Rijkārds, Rūds Gullits un Marko van Bastens toreiz ieradās „Inter” mūžsenās konkurentes „Milan” sastāvā.

Indonēzijas uzņēmējs Eriks Torirs 2013. gadā kļuva par „Inter” investoru, par 250 miljoniem eiro iegādājoties 70% kluba akciju. Intervijā ar „Metronews” Torirs šajā nedēļas nogalē atbildēja uz jautājumu, kas viņu pamudinājis izvēlēties tieši „Inter”.

„Futbola kluba iegāde nav tikai bizness,” sacīja Torirs. „Tev arī nepieciešams mīlēt komandu. Esmu „Inter” fans, kopš viņi nopirka Nīderlandes trio, un tad komandā ieradās arī Ronaldo.”

Ronaldo „Inter” sastāvā aizvadīja četras sezonas, kamēr Nīderlandes trio – Rijkārds, Gullits un van Bastens – Milānā ieradās 1987. un 1988. gadā. Taču nevis Milānas „Inter”, bet gan „Milan” sastāvā, palīdzot tai izcīnīt Itālijas čempionu titulu un triumfēt UEFA Eiropas kausā.

Torira kļūda, iespējams, radusies, sajaucot Nīderlandi ar Vāciju. Savulaik „Inter” rindās bija Vācijas spēlētāju trio – Lotāts Matēuss, Andreass Brēme un Jirgens Klinsmans. Toriram kā „Inter” valdes priekšsēdētājam noteikti netrūks iespēju savu kļūdu izlabot „Inter” līdzjutēju acīs.

Izmantotie resursi:
https://www.fourfourtwo.com/feature...

  +1 [+] [-]

, 2017-08-27 14:45, pirms 7 gadiem
Madrid oder Mailand, Hauptsache Italien! (A. Mellers)

     [+] [-]

, 2017-08-28 09:53, pirms 7 gadiem
Vai tad Ineter jau pāris gadus visu nenosaka ķīnieši?

     [+] [-]

, 2017-08-30 23:12, pirms 7 gadiem
kasagrande rakstīja: Vai tad Ineter jau pāris gadus visu nenosaka ķīnieši?
Noteikti izdzirdēji vārdu aziāti kaut kur un tagad domā, ka tikai ķīnieši ir aziāti. Arī Indonēzija ir Āzijā.

     [+] [-]

, 2017-08-30 23:35, pirms 7 gadiem
kasagrande rakstīja: Vai tad Ineter jau pāris gadus visu nenosaka ķīnieši?
Faktiski virsraksts ir pareizs, jo Tohirs joprojām ir kluba minority šērholders, bet, jā, tagad tur visu nosaka ķīnieši.