Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Rokgrupa "Wild Detroit Gang" velta dziesmu futbola klubam "Auda"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Rokgrupa "Wild Detroit Gang" velta dziesmu futbola klubam "Auda"
Juris Gorkšs
Foto: auda-fk.lv

1. līgas klubs Ķekavas "Auda" informē, ka par godu klubam Latvijas grupa "Wild Detroit Gang" radījusi dziesmu.

1. līgas klubs "Auda" ar prieku paziņo, ka Latvijas uzlecošā rokgrupa “Wild Detroit Gang” savu patiku pret futbolu ir izpauduši dziesmā “Pirmais puslaiks” - šī dziesma ir veltīta futbola klubam “Auda”. Savu 49. sezonu “Auda” tagad varēs aizvadīt īstās rokenrola noskaņās.

FK “Auda” prezidents Juris Gorkšs: “Futbols un mūzika ir divas nesaraujamas lietas. Mūziku stadionos mēs dzirdam pirms spēlēm un puslaiku starplaikos. Dziesmas, kuras uzkurina un motivē, spēlētāji klausās ģērbtuvēs, lai labāk noskaņotos cīņai. Neskaitāmiem klubiem ir dziesmas, kas jau kļuvušas par vienu no kluba simboliem, kā piemēram, dziesma “You’ll never walk alone” kļuvusi par “Liverpool” himnu. Neformālā gaisotnē satiekot grupas dalībniekus – Jāni un Gunāru, radās kopīga ideja – radīt īstu roķi, kas noskaņotu spēlētājus lielām uzvarām. Esmu īsta rokenrola fans, tādēļ ceru, ka arī līdzjutēji šo dziesmu iemīlēs.”

“Wild Detroit Gang” solists Jānis Drēģeris: “Futbols, kā viens no populārākajiem un azartiskākajiem sporta veidiem pasaulē, ir atstājis savas pēdas mūsu uztverē un tādēļ šim garadarbam mūsu sirdīs tiek piešķirta īpaša nozīme. Apvienot un būt par FK “AUDA” sastāvdaļu – lūk, tā ir dziesmas būtība. Skanīgi ģitāru rifi, grūvīgs bass, zemi satricinoši bungu sitieni un dzelžaina balss rada vēl siltāku sajūtu mūsu sirdīs”.

Latvijas mežonīgā rokgrupa “Wild Detroit Gang” ir dibināta 2014. gadā. Tās pieredzējušos māksliniekus saista kaislība pret blūza un rokenrola mūziku. Grupas nosaukums cēlies iedvesmojoties no grupas “Kiss” dziesmas “Detroit rock city” un tās saknes ir meklējamas spēcīgajās Latvijas pilsētās - Krāslavā un Daugavpilī. Grupas ideja ir viena – “Mūzikai jāskan no sirds. Nav pat svarīgi, ja sirds ir no dzelzs...”. “Wild Detroit Gang” dalībnieki: Jānis Drēģeris (klasiskā roka vokāla īpašnieks un ritma ģitāra), Gunārs Cauņa (solo ģitāra, back vokāls), Tatjana Nizjuļko (bass lēdija) un Slavičs Timoščuks (metāla drumeris). Vairāk par grupu atrodams grupas "Facebook" profilā.

“AUDA” meistarkomanda 2017. gadā piedalīsies Latvijas 1. līgas čempionātā. Primārais mērķis šosezon būs pērn izcīnītās 3. vietas aizstāvēšana. Klubs dibināts 1969. gadā, kā zvejnieku kolhoza “9. maijs” futbola komanda. Savu pašreizējo nosaukumu ieguvis 1991. gadā no paju sabiedrības “Auda”, kas izveidojusies kolhoza “9. maijs” vietā. 2005. gadā klubs no Rīgas pārcēlās uz Ķekavu, kur ir šim klubam uzbūvēts stadions, kas ieguvis “Audas” nosaukumu.

  +3 [+] [-]

, 2017-02-24 13:11, pirms 7 gadiem
Rokenrols mūsdienās vairs nav tik populārs, bet tomēr forši, ka kaut kas pozitīvs notiek futbola lauciņā un, pie tam, pirmajā līgā!

  +1 [+] [-]

, 2017-02-24 13:14, pirms 7 gadiem
Ladziga lirika. Ja salidzina ar FK Liepāja himnu, tad 100x labaaka.
https://www.youtube.com/watch?v=gbP...
Seit vismaz kkada energija

  +2 [+] [-]

, 2017-02-24 14:47, pirms 7 gadiem
Enerģisks gabals. Pozitīvi

     [+] [-]

, 2017-02-24 23:22, pirms 7 gadiem
redh rakstīja: Ladziga lirika. Ja salidzina ar FK Liepāja himnu, tad 100x labaaka.
https://www.youtube.com/watch?v=gbP...
Seit vismaz kkada energija
Liepājas himnu var paspēt līdzi izdziedāt, šeit temps par ātru. Manuprāt himnai vajadzīgs lai to var dziedāt.
Kā uzkurināmā Audai varbūt jā (lai spēlētāji spriež kā un rezultāts parāda).

     [+] [-]

, 2017-02-25 00:25, pirms 7 gadiem
kegums rakstīja: Liepājas himnu var paspēt līdzi izdziedāt, šeit temps par ātru. Manuprāt himnai vajadzīgs lai to var dziedāt.
Kā uzkurināmā Audai varbūt jā (lai spēlētāji spriež kā un rezultāts parāda).
Si jau netiek pasniegta ka himna.