Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

"Dynamo" spēlētājus pēc treniņa apšauda ar peintbola ieročiem

Agris Suveizda

"Dynamo" spēlētājus pēc treniņa apšauda ar peintbola ieročiem
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Krievijias futbola klubs Maskavas "Dynamo" šodien savā oficiālajā mājaslapā ievietojis paziņoju, kurā teikts, ka šodien kluba bāzē spēlētāji esot tikuši apšaudīti ar peintbola ieročiem. Paziņojumā teikts, ka vadība darīs visu iespējamo, lai noskaidrotu vainīgās personas un lai tās saņemtu atbilstošo sodu.

"Šodien futbola kluba "Dynamo" bāzē Novogorskā notika kliedzošs incidents. Cilvēku grupa, atrodoties aiz žoga, pēc treniņa mēģināja ar peintbola ieročiem apšaudīt mūsu komandas spēlētājus. Visvieglāk šo atsaldeņu rīcību būtu nosaukt par provokāciju, kas tā patiesībā arī ir. Kaut gan esam pārliecināti, ka tā bija ieplānota un organizēta akcija. Klubam ir mests izaicinājums, un mēs uz to atbildēsim maksimāli skarbi. Izmantosim visus mūsu rīcībā esošos resursus, lai identificētu un liktu šāvējiem uzņemties atbildību, kas paredzēta attiecīgajā likumdošanā, tostarp, kriminālkodeksā, kā arī plaši izplatīt izpildītāju vārdus un uzvārdus un šīs akcijas iedvesmotājus. Visa nepieciešamā informācija tiks nodota policijai," teikts kluba paziņojumā.

Maskavas "Dynamo" ir vāji sākusi sezonu, pirmo 11 Krievijas Premjerlīgas spēļu laikā uzvarot tikai trīs spēlēs un kopumā izcīnot tikai deviņus punktus. Maskavas klubs, kas pagājušajā sezonā čempionātā finišēja ceturtajā pozīcijā, šobrīd turnīra tabulā 16 komandu konkurencē ieņem vien 13.vietu, kas sezonas izskaņā nozīmētu piedalīšanos pārspēlēs par palikšanu Premjerlīgā. Jāatzīmē, ka "Dynamo" fani sezonas sākumā izcēlās ar kluba bāzes apmeklējumu, spēlētāju priekšā sakot uzrunu un pieprasot snieguma un rezultāta uzlabošanos. Mājaslapā gan ievietots arī fanu kluba vadības paziņojums, kurā teikts, ka tai ar šodien notikušo nav nekādas saistības. Nākamo Krievijas Premjerlīgas spēli "Dynamo" aizvadīs svētdien, kad Saraņskā viesosies pie "Mordovia".

"Dynamo" fanu uzruna kluba bāzē

"Dynamo" fanu sauklis spēlē pret "Amkar"

Izmantotie resursi:
Главная страница

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-10-19 18:17, pirms 12 gadiem
Izcirstais Cigans never back down rakstīja: Vot šitie ir normāli fani!
Vajadzētu Ģinamkas hokejistus šitā pabiedēt, tad uzreiz sāks spēlēt kā nākas
...vajadzētu tevi pie sienas pielikt un ar brūnas krāsas smirdīgām lodītēm nobērt, tad tik stulbus komentārus nerakstītu....

  +1 [+] [-]

, 2012-10-19 18:53, pirms 12 gadiem
kastasir rakstīja: ...vajadzētu tevi pie sienas pielikt un ar brūnas krāsas smirdīgām lodītēm nobērt, tad tik stulbus komentārus nerakstītu....
Ankipān, tu ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-10-19 20:20, pirms 12 gadiem
Izcirstais Cigans never back down rakstīja: Kas tur tik stulbs. Normāla fanu reakcija, nevis kā mazie ģinamkas kepkas pēc zāģētām spēlēm sēž rokas klēpī salikuši un cer ka kkad jau uzvarēs, vai tādi kā tu kas pie kompi jūtas baigie varenie!
Arēnā vajadzētu paprovēt šito saukli - сколько можно, вы заебалы
Tavi komenti ir nepatikaami bet taisnību vien saki.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-10-19 22:49, pirms 12 gadiem
Ideāla leksika..

  +1 [+] [-]

, 2012-10-19 23:12, pirms 12 gadiem
Ko pie velna es tikko noskatījos? Tā ir vispārpieņemta prakse krievu futbolā, ka kaut kādi atsaldeņi veic pārrunas ar profesionāliem futbolistiem treniņu laikā? Kas tur darās zemākajās līgās?

  +1 [+] [-]

, 2012-10-19 23:52, pirms 12 gadiem
OMG, pirmais video rauj jumtu! Tie džeki ir no citas planētas.....